Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Otrasné! V rodine súložil každý s každým!

Dom v Kundraticích na Tachovsku. Zobraziť galériu (4)
Dom v Kundraticích na Tachovsku.

KUNDRATICE - Otec znásilňoval dcéru, brat sestru a matka zneužívala syna. Tieto sexuálne zvrátenosti sa roky odohrávali v jednom dome v Kundraticiach na Tachovsku. Celú nechutnosť riešil súd v Tachove.

Prítomní ľudia priznávali, že nič podobné dovtedy nepočuli. Celá záležitosť sa tiahla roky, všetko prasklo až potom, čo brat Josef Gasparics (23) znásilnil vydatú sestru Věru (28). Skončil v cele a súd ho teraz poslal za súlož medzi príbuznými na dva roky do väzenia. „Nepodarilo sa dokázať, že si súlož vynucoval násilím,“ uviedol sudca Jan Kříž. Výpovede to boli otrasné. „Bola som s dcérkou Janou (8) na návšteve u mojej matky. Matka poslala Janu von a potom prišla za nami a dívala sa, ako mi to brat robí,“ hovorí Věra.

Podobný zvrhlý scenár sexuálnych hier pritom musela znášať už od svojich šiestich rokov. „Vtedy ma po prvýkrát znásilnil otec. Zakaždým, keď som prišla domov zo školy, som s ním musela ísť hneď do postele, spomína Věra. „Keď mal brat päť rokov, začala ho mamička zasväcovať do sexu. On ju orálne uspokojoval a keď bol starší, tak s ním i súložila,“ tvrdila Věra.

„Potom ma začal znásilňovať aj brat. Často to prebiehalo tak, že sa na mne brat uspokojoval a rodičia stáli pri posteli a pozerali sa. Potom ho vystriedal otec. Medzitým brat súložil s mamou a všetko skončilo sexom mamy a otca,“ dodáva Věra. Matka Anna Gasparicsová (57) tvrdí, že nič nie je pravda. Otec Joszef už zomrel.

Zdroj: Blesk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu