Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Policajti prenasledovali motorkára v úplnej tme: Ten išiel NASLEPO, nemal žiadne svetlá

Českí policajti prenasledujú motorkára po lesnej ceste.
Českí policajti prenasledujú motorkára po lesnej ceste. (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

CHRUDIM - Prenasledovanie motocyklistu na Chrudimsku skončilo nehodou na lesnej ceste. Muž (38) ignoroval výzvy policajtov a ďalej pokračoval v jazde. Bola úplná noc a motorka nebola vybavená žiadnym osvetlením. Prenasledovanie napokon ukončil sám jazdec, ktorý z motocyklu spadol a vzdal sa.

Česká hliadka spozorovala v neskorých večerných hodinách na Chrudimsku motorkára, ktorého stroj nebol vybavený žiadnymi svietiacimi prvkami. Pri prvom pohľade bolo jasne vidieť, že na mieste, kde má byť svetlo, bola ceduľa s číslom, ako počas závodu.

Spustenie policajných sirén motorkára v prilbe zrejme vystrašilo, prtetože nereagoval ani na výzvy policajtov, aby svoju motorku odstavil na krajnici. Namiesto toho pridal a snažil sa mužom zákona ujsť po lesnej ceste. Keďže bola už noc a vybral sa cestou, ktorá nebola osvetlená, išiel úplne naslepo. Policajná hliadka sa ho chvíĺu držala, no potom sa jej an chvíľu stratil z dohľadu. O niekoľko metrov ďalej už bola motorka odstavená na krajnici a pri svetle policajného majáku zdvihol motorkár ruky nad hlavu. 

Českí policajti prenasledujú motorkára v noci po lesnej ceste (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Motorkár (38) sa dopustil hneď niekoľkých priestupkov. Ignoroval pokyny polície, nemal vodičský preukaz na vedenie akéhokoľvek druhu motorového vozidla a jeho motorka nebola vybavená žiadnymi svetlami ani ŠPŽ. Nemal teda potrebné vybavenie, aby mohol byť súčasťou cestnej premávky. Motorkár sa odmietol podrobiť dychovej skúške aj testu na drogy. 
 

Viac o téme: NocMotorkárPrenasledovanieLesná cestaChrudimPolicie České republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu