Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dvaja muži prišli o život pri streľbe vo východnej časti Londýna: Ďalší leží s ťažkými zraneniami v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LONDÝN - Dvaja muži prišli v utorok o život a ďalší utrpel vážne zranenia pri streľbe vo východnej časti Londýna. Správu sme prevzali z webovej stránky stanice Sky News.

Políciu privolali približne o 12.15 h miestneho času (13.15 h SELČ) do mestskej štvrte Ilford, odkiaľ hlásili bitku a streľbu. Policajti tam našli trojicu mužov so strelnými zraneniami. Jedného vyhlásili za mŕtveho na mieste, ďalší zraneniam podľahol v nemocnici. Tretí muž je vo vážnom zdravotnom stave v nemocnici.

Používanie strelných zbraní v tejto oblasti nie je nič nezvyčajné

Londýnsky starosta Sadiq Khan incident označil za "tragický" a povedal, že v myšlienkach je s rodinami obetí. "Násilná trestná činnosť ničí životy a škodí komunitám, a milovaní zostávajú zdrvení," povedal. Jeden z miestnych obyvateľov pre Sky News povedal, že používanie strelných zbraní v tejto oblasti nie je nič nezvyčajné.

Londýnska metropolitná polícia (MPS) uviedla, že v spojitosti so streľbou nebol zatiaľ nikto zatknutý, vyšetrovanie však pokračuje. Ilford sa nachádza vo východnej časti Londýna v mestskom obvode Redbridge.

Viac o téme: ObeteStreľbaLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu