Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vozičkár dopichal prostitútku: Poskytovanie lásky sa poriadne zvrtlo, za všetko mohla jej ruka šmátralka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ - Ani vozíčkari nemusia byť úplne bezmocní a dokážu sa brániť. Presvedčila sa o tom prostitútka v Chebsku na západe Čiech, keď chcela zdravotne postihnutého muža okradnúť. Ten okamžite vytiahol nôž a na ženu zaútočil.

Ochrnutý Nemec (51) si u prostitútky objednal erotické služby ešte 22. júla. V jeho aute zašli na poľnú cestu neďaleko Chebu. "Žena v automobile začala muža masírovať, a pritom sa mu pokúsila z vrecka odcudziť finančné prostriedky. Muž na to zareagoval tak, že vzal nôž a ženu s ním napadol. Týmto útokom jej spôsobil bodnorezné poranenia v hornej časti tela. Žena z vozidla okamžite vystúpila a z miesta utiekla," opísal incident krajský policajný hovorca Jakub Kopřiva. 

Vozičkár dopichal prostitútku: Poskytovanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mužovi sa útok nevyplatil. Polícia ho vypátrala a zadržala. "V prípade preukázania viny mu hrozí až osemnásť rokov väzenia. Policajný vrchný komisár podal prokurátorovi podnet na vydanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, ktorý ho akceptoval a na základe rozhodnutia súdu bol cudzinec do väzby vzatý," doplnil Kopřiva. Ženu hospitalizovali s vážnymi zraneniami a ošetrili ju.

Viac o téme: NôžInvalidProstitútkaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu