Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž v dámskych šatách chcel okradnúť ženu na zástavke, následne ju ubil kladivom

Muž v Prahe prezlečený za ženu napadol svoju obeť kladivom.
Muž v Prahe prezlečený za ženu napadol svoju obeť kladivom. (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA – V metropole Českej republiky sa počas hlbokej noci odohrala scéna ako z filmu. Jedna z priemyselných kamier zachytila neznámeho muža prezlečeného v dámskych šatách, ako na zastávke električky zaútočil na ženu. Najprv sa ju pokúsil okradnúť, no keď mu to nevyšlo, použil kladivo.

Českí kriminalisti vyhlásili pátranie po mužovi, ktorý v dámskych šatách zaútočil na neznámu ženu. Incident sa odohral na zastávke električky na Vltavskej v mestskej časti Praha 7 dňa 13. júna 2022 okolo 3.30 hod, informuje Polícia Českej republiky. Útočník použil ako zbraň kladivo. Všetko sa podarilo zachytiť na priemyselnú kameru. Polícia ČR uverejnila v rámci videa aj detailnejšie zábery útočníka z iných kamier, keď opúšťal oblasť. 

Muž v dámskych šatách zaútočil na svoju obeť kladivom (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Incident

K poškodenej, ktorá sedela na zastávke, pristúpil muž v ženských bledých šatách po kolená a na nohách mal obuté lodičky s ihličkovými podpätkami. Nič netušiacej žene zobral kabelku, ktorú mala položenú vedľa seba. Následne sa snažil zo zastávky odísť. Poškodená sa za ním ale rozbehla. Muž následne vytiahol zo svojej kabelky kladivo a začal ju ním biť.

Podozrivý

Výsledkom boli zlomené rebrá a poranená ruka. Ukradnutú kabelku napokon nechal tak a odišiel smerom na Strossmayerovo námestie. Muž hovoril po česky, bol vysoký asi 175 cm a mal dioptrické okuliare s výrazným čiernym rámom. Prípad je preverovaný pre podozrenie zo spáchania trestného činu lúpeže a ublíženia na zdraví.
 

Viac o téme: KladivoútočníkPrahaŽenské šatyČeská republikaPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu