Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO z krádeže luxusných hodiniek v Prahe: Besné rozbíjanie kladivami, škoda 20 miliónov!

Krádež hodiniek v centre Prahy.
Krádež hodiniek v centre Prahy. (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA - Zábery ako z akčného filmu! Jednu z pražských predajní hodiniek uplynulý víkend vykradli traja muži v ochranných rúškach. Prepad bol dôkladne naplánovaný. Kamerovému systému však nič neuniklo a celú lúpež sa podarilo zaznamenať.

Minulú sobotu krátko po sedemnástej hodine prepadla trojica maskovaných mužov predajňu luxusných hodiniek na Širokej ulici v centre Prahy. Vstúpili do predajne, jeden z nich zadržal predavača pri dverách a následne ho zložil na zem. Jeho dvaja komplici pomocou veľkých kladív rozbíjali vitríny naokolo a do batohov nahádzali cennosti. Podľa polície ukradli tovar v hodnote 20 miliónov českých korún (zhruba 818 600 eur). Páchatelia využili na útek z miesta činu elektrický skúter a kolobežku. Vyšetrovatelia našli tieto dopravné prostriedky o niekoľko ulíc ďalej. Celá lúpež je zachytená na kamerovom systéme poškodenej predajne. 

Krádež hodiniek v Prahe (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Kriminalisti sa v rámci vyšetrovania dopátrali k organizovanej skupine mužov, ktorí podľa všetkého pochádzajú zo zahraničia. Teraz žiadajú širokú verejnosť o pomoc pri identifikácii páchateľov, pomôžu aj akékoľvek iné informácie týkajúce sa lúpeže. 

Páchateľom budú po dolapení obvinení z trestného činu lúpeže. V prípade uznania viny im hrozí desať až pätnásť rokov za mrežami. 

Viac o téme: HodinkyKrádežPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu