Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena znenávidela svojho šéfa, tak podpálila sklad s ropou: Hororové dôsledky na FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAKHON PATHOM - Nenávisť sa môže prejavovať rôzne. Zamestnankyňa skladu s ropou v Thajsku však veľmi dobre vedela, čo robí, keď vykonala strašný čin. Za všetkým vraj stál jej šéf, ktorého úplne znenávidela.

Ann Sriyaová (38) vyhodila koncom novembra do vzduchu celý sklad, v ktorom boli umiestnené tisíce barelov ropy. Na tomto mieste pracovala každý deň, ale kvôli šéfovi Pipatovi Ungprapakornovi (65), ktorý sa na ňu sťažoval a spôsoboval jej každodenný stres, celé toto miesto znenávidela. Koncom novembra sa preto rozhodla, že celý sklad Prapakorn v thajskej provincii Nakhton Pathom podpáli. Polícii sa ju krátko nato podarilo zadržať. Ku všetkému sa priznala. 

Dievčina zúri: Šéf sa pohral s evidenciou jej dochádzky, pripravil ju tak o nemalé peniaze

Na záberoch z bezpečnostných kamier je vidieť, ako Ann, ktorá zastávala post vedúcej skladu, kráča smerom k budove, pričom v ruke drží niečo, čo sa podobalo na papier. Následne sa stratila v úzkej uličke. Ďalšie video už zachytáva plamene šľahajúce zo strechy skladu. Škoda, ktorú spôsobila, sa vyšplhala v prepočte na viac ako milión eur. Na mieste zasahovalo štyridsať hasičských vozidiel. Problémom však nebol len oheň, ale aj unikajúca horiaca ropa, ktorá postupovala do neďalekej obytnej zóny. Trvalo štyri hodiny, kým sa hasičom podarilo dostať požiar pod kontrolu. Popáleniny utrpela miestna obyvateľka, ktorá bola po prvotnom ošetrení prevezená do nemocnice. Horiaca ropa poškodila viac ako desať domov. 

Sriyaová pracovala v spoločnosti deväť rokov. Jej generálny riaditeľ Chomchawin Purthananon sa pre médiá vyjadril, že "toto je už druhýkrát za deväť rokov, čo v továrni vypukol požiar". Sriya, ktorá bola vzatá do väzby pre prečin podpaľačstva a ublíženia na zdraví, neskôr vyhlásila, že oheň chcela založiť, ale nečakala, že by to mohlo spôsobiť až také škody. 

Viac o téme: RopaSkladNenávisťPodpálenieŠéf Thajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu