Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vodička (30) na Superb ťukla auto na križovatke a ušla: VIDEO Takýto drsný koniec asi nečakala!

Po Zobraziť galériu (4)
Po "ťukanci" na hliadku nepočkala. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Alkoholom za volantom nie je problémom len u nás, ale aj v susednom Česku. Aj tam vodiči stále nepochopili, že opití nemajú, čo šoférovať a ohrozovať ostatných. Medzi čierne ovce sa zaradila aj 30-ročná žena, ktorá svojou jazdou po Prahe vzbudila pozornosť kriminalistu v aute pred ňou. Na križovatke dokonca ťukla do iného vozidla a z miesta ušla. Keď ju neskôr policajti zastavili, tvárila sa, že netuší, čo sa stalo a odmietla vystúpiť.

Chodkyňa pri páde stratila mobil: VIDEO Žena sa naň ulakomila! To ale netušila, čo ju čaká

Opitá vodička (30) na SuperB ťukla auto na križovatke a ušla: Takýto drsný koniec asi nečakala (Zdroj: Polícia ČR)

V pondelok krátko po pol piatej poobede sa kriminalista vracal so svojou rodinou z centra Prahy. V spätnom zrkadle si spolu s manželkou všimli čiernu Škodu Superb, ktorá sa im tlačila na zadnú časť vozidla. Do tunela pokojne vošla v protismere a v neprehľadnom úseku ich obehla. Na križovatke potom nedobrzdila a nabúrala do auta stojaceho na červenú. Kriminalista zastavil a zistil, že za volantom sedí žena, z ktorej silne cítiť alkohol. Aj keď bola vyzvaná, aby zostala na mieste do príchodu hliadky, z miesta nehody ušla. A to aj napriek tomu, že pred jej autom stáli dve osoby.

Vodička (30) na Superb
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Do prenasledovania sa potom zapojilo niekoľko hliadok. Výzvy na zastavenie ignorovala, a tak jej museli zahradiť cestu služobným vozidlom. "Keď k vozidlu policajti pristúpili, snažila sa ešte vodička zaradiť rýchlostný stupeň, ale pre svoju opitosť sa jej to našťastie nepodarilo. Keďže žena odmietala opustiť vozidlo a držala sa pevne volantu, museli ju policajti z auta vytiahnuť za pomoci donucovacích prostriedkov a spacifikovať. Následne u nej policajti vykonali test na alkohol s pozitívnou hodnotou 2,6 promile alkoholu v dychu," informovala pražská policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová.

Vodička (30) na Superb
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Ženu previezli na policajnú stanicu. V súčasnosti je podozrivá zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej hrozí až jeden rok za mrežami. "Nie je ale vylúčené, že v rámci ďalšieho preverovania dôjde k rozšíreniu obvinenia o trestný čin všeobecného ohrozenia," dodala hovorkyňa.

Vodička (30) na Superb
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: AlkoholPolícia Vodiča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu