Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KORONAVÍRUS pomohol polícii: Muž chcel radšej do väzenia, než tráviť lockdown so spolubývajúcimi

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Polícii v anglickom grófstve West Sussex sa dobrovoľne vydal hľadaný muž, ktorý chce radšej mať pokoj vo väzenskej cele, než aby bol s ľuďmi, s ktorými v čase koronavírusového lockdownu žije na slobode.

Kuriózna záchrana: VIDEO Polícia v Berlíne vyháňala deti zo zamrznutého jazera vrtuľníkom

Muž, ktorého identitu polícia nezverejnila, telefonicky oznámil, že sa príde prihlásiť na stanicu v meste Burgess Hill. "Tento človek chcel radšej späť do väzenia, než aby musel tráviť čas s ľuďmi, s ktorými žije," uviedol zástupca polície. Strážcovia zákona ho zadržali a "mieri späť do väzenia, kde osamote strávi nejaký čas". Na svojich internetových stránkach o tom informoval britský denník The Guardian.

Ľudia v Anglicku v rámci opatrení proti šíreniu koronavírusu majú byť doma. Von môžu chodiť nakupovať, k lekárovi, do práce alebo si raz za deň zacvičiť. Vonku sa môžu stretnúť s jedným človekom, od ktorého musia udržiavať dvojmetrový odstup. The Guardian upozorňuje, že tieto obmedzenia znamenajú pre mnoho ľudí veľkú záťaž a stres.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Počet žiadostí o rozvod sa vlani v Británii zvýšil o 300 percent a mnoho ďalších ľudí uvažovalo o tom, že sa s partnerom alebo partnerkou rozíde. Právnici majú veľa práce kvôli čerstvo rozvedeným rodičom hádajúcim sa o to, komu z nich majú byť deti zverené do starostlivosti počas takzvaného lockdownu. 

Viac o téme: Veľká BritániaKoronavírusLockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu