Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mamička (25) zverejnila otrasný nález: Po tejto FOTO si budete dávať v obchode radšej pozor!

(Zdroj: FB/Tara Jones)

PONTYPRIDD - Na nákup hrozna v Tescu vo waleskom meste Pontypridd nebude v dobrom spomínať mladá mamička, ktorá zostala zdesená z toho, akých nepozvaných návštevníkov si domov priniesla. Svojich známych na Facebooku varovala, aby si dávali pozor a nedopadli ako ona.

FOTO Žene sa v kúpeľni na kachličkách objavilo čudo: Doma by to nechcel mať nikto z vás!

Tara Jonesová (25) minulý štvrtok na sociálnej sieti zdieľala fotografie hrozna, ktoré síce na prvý pohľad vyzerá byť v poriadku, ale tá biela škvrna uprostred nie je len nejaká nečistota alebo pleseň. Je to hniezdo pavúkov, ktoré si mladá ženy priniesla z nákupu. Svojich známych vyzvala, aby si ovocie radšej skontrolovali.

„Ja a môj syn sme sedeli na pohovke a jedli hrozno. Môj malý chlapec si všimol biely váčok a povedal: „Mami, čo to je? “. Najprv som si myslela, že je to pleseň, potom som uvidela malú bielu vec, ktorá sa pohla, tak som si zapla baterku na telefóne a uvidela som, že ide o pavúka a jeho potomstvo," citoval Taru portál mirror.co.uk. „Hrozno bolo z Južnej Afriky, takže bohvie, o akého pavúka išlo," dodala nešťastná zákazníčka, ktorá si pravdepodobne tak skoro hrozno opäť nekúpi. Predstava, že by to ona alebo jej syn zjedli, nie je vôbec lákavá.

If anyone is buying grapes from Tesco make sure you check them because I’ve just found a spiders nest in mine 🙈 

Uverejnil používateľ Tara Jones Štvrtok 28. januára 2021

O nepríjemnom prekvapení Tara upovedomila aj predajcu, ktorý sa vyjadril, že sa chce skontaktovať s dodávateľom. Tarin príspevok na Facebooku dosiahol viac než 2 500 zdieľaní a vyše 2000 komentárov od otrasených používateľov sociálnych médií.

Viac o téme: HroznoPavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu