Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia cestou do jaslí: Hrdinská mama (†26) sa vrhla pred auto, zachránila syna (2) a manžela

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Telegram/nizhny01)

MOSKVA - Anastasia Ljachanovová a jej manžel Dmitri viedli ráno 22. januára svojho syna popri ceste do jaslí, keď nemenovaný vodič (63) stratil na zasneženej ceste v ruskom regióne Nižný Novgorod kontrolu nad svojím autom a rútil sa na mladú rodinu. Matka, ktorá zbadala, čo sa deje, sa otočila a postavila pred svojho syna a manžela a vystavila sa najväčšej sile nárazu. Po obetavom čine bola na mieste mŕtva.

Milionárka (†18) nemala šancu: FOTO Srdcervúce vyznanie jej priateľa, ktorý ju videl zomrieť

Podľa dopravnej polície, ktorú citoval portál nn.ru, došlo ku kolízii minulý piatok ráno o 7.20 h. na ceste medzi obcami Veľké Kozino a Dubravny. Šofér (rok narodenia 1957), ktorý predbiehal svojím autom Hyundai v nepriaznivom počasí na zasneženej ceste, nezvládol manéver a rútil sa mimo vozovky. V tom čase práve mladá rodina viedla popri krajnici svojho syna do jaslí. Polícia uviedla, že na sebe nemala reflexné prvky.

Tragédia cestou do jaslí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telegram/nizhny01)

Aj keď Anastasia prišla o život, svojím činom sa jej podarilo zachrániť manžela aj syna, ktorí neutrpeli žiadne vážne zranenia. "Prijala najväčší zásah a kryla svojím telom manžela a dieťa," napísali noviny Komsomolskaja Pravda. Svedkovia videli, ako manžel na mieste činu plače nad telom svojej ženy.

Tragédia cestou do jaslí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telegram/nizhny01)

Incident vyšetruje polícia. Nemenovaný vodič, ktorého dychová skúška na alkohol bola negatívna, čelí obvineniu zo spôsobenia smrti z nezbalosti. Mužovi z Veľkého Kozina hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na päť rokov. 

Viac o téme: Dopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu