Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi priateľka známeho tenistu sa sťažuje na karanténu: Ešte aj toto si musím urobiť sama!

Vanessa Sierra je z karantény zúfalá.
Vanessa Sierra je z karantény zúfalá. (Zdroj: instagram/vanessa5ierra)

SYDNEY - Pred Australian Open sa objavujú kritické hlasy. Mnoho tenisových odborníkov sa sťažuje na karanténne podmienky. Medzi nimi aj priateľka tenisového profesionála Bernarda Tomica - ktorá sa sťažuje, že si teraz musí sama umývať vlasy.

Po hlásení ďalších troch pozitívnych prípadov koronavírusu (z ktorých dva sa majú týkať tenisových profesionálov) v rámci Australian Open, je mnoho hráčov a príbuzných v hotelovej karanténe. Medzi nimi aj austrálsky profesionál Bernard Tomic a jeho priateľka, influencerka Vanessa Sierra.

Jedenásť hodín videohier, zlé jedlo, umývanie vlastných vlasov

Sierra teraz spôsobila rozruch bizarnými sťažnosťami na karanténu, ako informoval nemecký Stern. V klipe sa mladá žena sťažuje na to, aká nerozumná je karanténa. Musí tráviť jedenásť hodín denne hraním videohier so svojím priateľom, jedlo je mizerné a vždy príliš studené a najhoršie zo všetkého: musí si sama umývať vlasy.

"To je najhoršia časť karantény. Musím si umyť vlasy sama. Nikdy som si vlasy neumývala sama, jednoducho to nie je to, čo robím,“ vysvetlila Sierra a jej fanúšikovia len zavrteli hlavou. Mnohí si z problémov influencerky robili srandu a niektorí vraj zašli až tak ďaleko, že poslali Vanesse Sierre vyhrážky smrťou.

Influencerka Vanessa Sierra svoje výroky obhajuje

Z tohto dôvodu sa ohradila vo vyhlásení na Instagrame a okrem iného napísala, že jej vyhlásenia boli skreslené. Nemyslela to celé tak vážne, ako to vyzerá v klipe, pretože vždy žartuje „na odľahčenie psychicky stresujúcej situácie“.

Vanessa Sierra v skutočnosti nebola jediná, ktorá sa sťažovala na karanténu - aj keď pravdepodobne z najbizarnejších dôvodov. Napríklad tenisový profesionál Roberto Bautista Agut opísal podmienky ako „ako vo väzení - iba s WiFi.“ Španiel sa medzičasom ospravedlnil a ubezpečil, že on i jeho tréner budú dodržiavať všetky predpisy.

Správy nereprezentujú celú skupinu hráčov

Riaditeľ turnaja Craig Tiley túto kritiku zmiernil po telefonáte s mnohými tenisovými profesionálmi. Je to menšina a väčšina hráčov nemá problém so súčasnou situáciou, citovali austrálske médiá Tileyho.

„Správy, ktoré vidíme, nereprezentujú celú skupinu hráčov - hráčom sa väčšinou darí naozaj dobre,“ uviedol Tiley.

Viac o téme: TenisVlasy Australian OpenInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu