Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Hororová smrť krásnej baletky: Surovo ju zavraždil väzeň na úteku

Dvadsaťročná balerína Ceren Ozdemirová mala tú smolu, že stretla vraha.
Dvadsaťročná balerína Ceren Ozdemirová mala tú smolu, že stretla vraha. (Zdroj: instagram/ ceren.ozdemirrrr)

ORDU - Po úteku z väzenia sa v odsúdenom vrahovi Ozgurovi Arducovi prebudili chúťky vraždiť. Dvadsaťročnú baletku Ceren Ozdemirovú zabil nožom. Na súde musí teraz za svoje činy odpovedať

Ako došlo k tejto neuveriteľnej tragédii? Nebolo väzenie dobre zabezpečené? Zlyhali ochrankári? Odsúdenému vrahovi Ozgurovi Arducovi sa 1. decembra 2019 podarilo z väzenia utiecť. Namiesto toho, aby Arduc utiekol a skryl sa niekde za účelom vybudovania nového života, chytil túžbu zabíjať znova. Pri hľadaní obete sa podľa aktuálnej správy Daily Star potuloval po uliciach tureckého pobrežného mesta Ordu pri Čiernom mori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cerenözdemir #cereniçinsusma #cerenozdemir #cerenözdemirkalbimizdesin #elazığdeprem

Príspevok, ktorý zdieľa ceren özdemir icin adalet (@ceren.ozdemirrrr),

Učila malé deti tancovať

Dvadsaťročná balerína Ceren Ozdemirová mala tú smolu, že stretla vraha. Bola na ceste domov z tanečných kurzov svojich detí, keď sa k nej Arduc priblížil pod mámienkou, že sa jej chce niečo opýtať. Nakoniec sa však na ňu vrhol a brutálne ju dobodal. Po vražde 36-ročný mladík povedal polícii: "Sledoval som veľa žien, aby som ich zabil. Nemohol som to však urobiť, pretože okolo bolo vždy príliš veľa ľudí."

Zabijak bez ľútosti: „Neľutujem, čo som urobil“

Na súde vrah neprejavil ľútosť. „Nie je mi ľúto, čo som urobil,“ uviedol denník Daily Star Ozgur Arduc. Po vražde Cereny Ozdemirovej Arduc utiekol z miesta činu a na druhý deň sa pokúsil o druhú vraždu. Tomu zabránil odvážny zásah obchodníka, ktorý dokázal vraha spoznať na základe záznamov zverejnených políciou.

Po vražde baletky: vrah bol odsúdený na doživotie

Pre koronavírus sa obžalovaný mohol pojednávania zúčastniť iba prostredníctvom videa. Súd ho odsúdil na doživotie za vraždu a pokus o vraždu. Odsedí si to vo väzení s maximálnym stupňom stráženia.

Viac o téme: VraždaBaletkaTureckoCeren OzdemirováOzgur Arduc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu