Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálny čin za hranicami: FOTO Rozrušená nahá žena behala po ulici, v taške skrývala hlavu dcéry

Tatyana Pyanova behala na verejnosti nahá s hlavou dcéry v taške Zobraziť galériu (3)
Tatyana Pyanova behala na verejnosti nahá s hlavou dcéry v taške (Zdroj: Profimedia)

CHARKOV - Brutálny čin za našimi hranicami! Ukrajinská polícia zadržala rozrušenú nahú ženu, ktorá držala v rukách igelitovú tašku s odrezanou hlavou. Podľa svedectva miestneho muža sa jednalo o jeho sestru a hlava patrila jej 13-ročnej dcére. Polícia tento hrozný prípad vyšetruje.

Ukrajinou otriasla brutálna vražda, z ktorej sa len tak ľahko nespamätajú. V meste Charkov sa totiž odohral hrozný incident, keď sa na verejnosti objavila nahá žena s igelitovou taškou, v ktorej skrývala hlavu svojej dcéry. Podľa zdrojov ukrajinského portálu Obozrevatel sa to všetko udialo vo štvrtok 30. apríla o 05:30 hodine ráno. Zadržanou ženou je 38-ročná Tatyana Pyanova. To, že zavraždené dievča je jej 13-ročná dcéra Kristina, neskôr potvrdila aj polícia.

Brutálny čin za hranicami:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

V čase zadržania behala Pyanova po ulici nahá a oháňala sa nožom. Zasahovali proti nej až štyri policajné posádky. Ako ďalej portál uviedol, Pyanova žila na dedine Podvorki so svojím bratom. Muž povedal, že rodina žila skromne a boli chudobní, takže jeho sestra pracovala takmer nepretržite. Jej susedia sú z incidendu v šoku, keďže Pyanova podľa nich vyzerala celkom normálne. Bývalý sused však uviedol, že podľa neho mala žena prejavy značných psychických problémov.

Brutálny čin za hranicami:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Polícia okrem toho uviedla, že podľa predbežných informácií v čase spáchania trestného činu nebola žena pod vplyvom žiadnych omamných a psychotropných látok.

Na internete sa okrem toho objavilo aj video zo súdneho pojednávania. Zobrazuje hrubé a agresívne správanie zadržanej Pyanovej voči sudcovi, policajným dôstojníkom aj novinárom. Okrem toho nazvala mŕtvu dcéru "omyl mladosti". Blízky rodinný priateľ okrem iného prezradill, že Tatyanin brat, Anton, veľa pil a často bil svoju sestru. Okrem toho mal podľa jeho slov obťažovať aj malú Kristinu.

Viac o téme: VraždaUkrajinaCharkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu