Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadba Paroubka a Kováčovej: Svedkom bude Fico?

Paroubek a Fico sú veľkými priateľmi. Všemožne sa podporujú nielen v politike. Zobraziť galériu (3)
Paroubek a Fico sú veľkými priateľmi. Všemožne sa podporujú nielen v politike.

PRAHA - Slovenka Petra Kováčová (34) si užíva posledné chvíle slobody. Zastihli sme ju totiž v jednom z pražských hotelov. Pri vínku jej robil spoločnosť majiteľ luxusného zariadenia Esplanade Vlastimil Dvořák.

V sobotu tam povie „áno“ českému expremiérovi Jiřímu Paroubkovi (55). Jeho svedkom by mohol byť šéf slovenskej vlády Robert Fico. Obaja politici majú nadštandardné vzťahy.

Záujem médií budúcim mladomanželom príliš nevonia. Budúca pani Paroubková o predsvadobných prípravách hovoriť nechcela. „Je to súkromná záležitosť, rešpektujte to, prosím,“ reagovala včera na otázky Nového Času. Jej známy však prezradil, že už stihla vybrať kvetinovú výzdobu. „Bude ladená do pastelových tónov, podľa priania nevesty,“ prezradil Vlastimil Dvořák.

Obrad aj oslava budú v jeho päťhviezdičkovom hoteli v Mariánskych Lázňach. Hoci ide o luxusné zariadenie, šéfa ČSSD to nevyjde príliš draho. Podľa jeho výpočtov bude svadba stáť približne 150-tisíc korún. „Bude to neverejný akt, ktorý prebehne v uzatvorenej skupine rodinných príslušníkov a blízkych priateľov,“ vyhlásil Paroubek v tlačovej správe.

Na svadbu je pozvaný aj slovenský premiér Robert Fico, ktorý možno bude svedkom. „Jiří Paroubek je môj veľmi dobrý priateľ a ak mi to umožní program, tak by som mu išiel veľmi rád zagratulovať,“ neurčito odpovedal Novému Času predseda vlády.

EXKLUZÍVNE MENU

Na oslave sa budú stoly prehýbať pod kopcom dobrôt. Približne tridsať hostí si pochutí na rybích chuťovkách, zeleninovej polievke, teľacom mäse a minidezertoch. Ubytovanie si však svadobčania budú musieť zaplatiť z vlastného vrecka. Noc v dvojlôžkovej izbe vyjde na 6-tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu