Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modelka (†20) chcela prenajať byt: VIDEO Otvorením dverí mladému mužovi spečatila krutý osud

Karina Shankina Zobraziť galériu (4)
Karina Shankina (Zdroj: Instagram/kari._.sha)

ORENBURG - Ruská modelka Karina Shankina (20) bola znásilnená a zavraždená, keď vpustila do svojho bytu muža, ktorý prišiel na jej inzerát. Mladá žena totiž chcela prenajať svoj byt v meste Orenburg a ženatý otec (31) dvoch detí sa tváril ako záujemca. Polícia sa domnieva, že podobných ohavných činov sa dopustil už aj v minulosti v iných častiach krajiny.

Spovede obetí najhoršieho sériového vraha Ruska: FOTO Je to netvor, mali by ho popraviť

Muž sa votrel do bytu k mladej modelke s tým, že si hľadá na prenájom nejaké hniezdočko lásky pre seba a svoju milenku. Polícia objavila jej telo potom, čo nezvestnosť mladej ženy nahlásila jej matka.

"Karinu znásilnil a rozhodol sa ju zabiť, pretože sa obával, že pôjde na políciu. Dokopal ju do bezvedomia, naplnil vaňu vodou, položil Karinu dnu a utopil ju. Potom opustil byt, ale zanechal po sebe otlačky prstov," uviedol podľa portálu mirror.co.uk zdroj blízky vyšetrovaniu.

Karina Shankina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/kari._.sha)

Polícia zadržala muža doma, keď sledoval televíziu so svojou ženou a malými deťmi. K znásilneniu a vražde sa najprv priznal, ale potom svoje vyhlásenie stiahol. "Telo 20-ročnej ženy s príznakmi násilnej smrti bolo nájdené v kúpeľni v byte na ulici Chkalov v Orenburgu," stojí v stanovisku ruských vyšetrovateľov.

Karina Shankina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/kari._.sha)

"Bola identifikovaná osoba, ktorá sa dopustila tohto mimoriadne závažného trestného činu. Podozrivý bol zadržaný. Ukázalo sa, že ide o 31-ročného muža z Orenburgu, zamestnanca obchodnej spoločnosti. Je ženatý a má dve malé deti," dodali vyšetrovatelia. Muža obvinili z vraždy, no on teraz tvrdí, že nikoho nezabil.

Karinina matka Elena Bogoradská (52) kúpila byt pre svoju dcéru, ale mladá žena sa nakoniec rozhodla ďalej bývať v rodičovskom dome, a tak ponúkla nehnuteľnosť prostredníctvom inzerátu na prenájom.

Karina Shankina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/kari._.sha)

Na pohrebe obete, ktorá bola obľúbenou modelkou v Moskve aj v jej domovskom regióne, sa zišlo približne 150 smútiacich.

Viac o téme: ModelkaVraždaZnásilnenieRuskoOrenburg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu