Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Sexuálna dráma pri jazere: Muž zverejnil traumatizujúci zážitok svojej milej, FOTO útočníkov

Po štvorici migrantov pátra rakúska polícia Zobraziť galériu (3)
Po štvorici migrantov pátra rakúska polícia (Zdroj: Foto: Polícia, Thomas Busek)

VIEDEŇ - Rakúska polícia má plné ruky práce. Pátra po skupine mužov, ktorí sa pasovali do úlohy morálnych strážcov. Prisťahovalci sa vyhrážali žene, ktorá bola pri jazere hore bez.

Skupina šiestich mužov obťažovala pár, ktorý trávil chvíle oddychu na brehu jazera neďaleko Viedne ešte 5. júna. Prekážala im žena, ktorá nemala vrchný diel plaviek. Vyhrážali sa jej, že ju znásilnia, pretože sa nebudú vedieť ovládať. Prikázali jej, aby si obliekla tričko. Prípadom sa začala zaoberať polícia a v pondelok zverejnila fotografie štyroch údajných páchateľov. Momentálne po mužoch pátra. 

Sexuálna dráma pri jazere:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Thomas Busek)

Incident sa dostal do povedomia začiatkom októbra, keď ho na sociálnej sieti zverejnil priateľ ženy Thomas Busek. Poukázal na nebezpečnosť situácie a rovnako aj na hrozby, ktoré mohli z incidentu vyplynúť.

Ako informuje rakúsky portál krone.at, štvorica mužov, ktorých fotografie polícia zverejnila, je podozrivá z prísneho nátlaku. Úrad pre ochranu štátu a boja proti terorizmu vyzýva verejnosť, aby ich kontaktovala, ak mužov pozná alebo vie, kde by sa mohli nachádzať. 

Viac o téme: KúpanieStrážcoviaMorálky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu