Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

H*vnolady terorizuje celú ulicu: Ranný beh sa mení na horor, smutné odhalenie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: news.com.au)

COLORADO SPRINGS – Predstavte si, že sa pred vašim domom na starostlivo vypestovanom trávniku dennodenne objavujú ľudské výkaly. Odporná myšlienka je realitou rodín, ktoré bojujú s neznámou bežkyňou vykonávajúcou svoju potrebu priamo na ich pozemkoch. Video zachytávajúce nepochopiteľné konanie bolo stiahnuté a k prípadu sa vyjadril muž zastupujúci tzv. Mad Pooper.

Muž, ktorý sa predstavil ako hovorca bežkyne, ktorá obťažuje a terorizuje obyvateľov mesta Colorado Springs svojim nechutným konaním prezradil, čo je dôvodom jej správania. Neznáma žena pomenovaná ako Mad Pooper, sa pravidelne vyprázdňovala na trávniky nevinných ľudí. Muž neposkytol informácie ani o sebe ani o záhadnej žene, nazval ju iba Shirley a podľa vlastných slov hovoril v jej mene.

Shirley sa všetkým ospravedlnila za znesvätenie trávnikov. Ďalej ju muž obhajoval, že za svoje konanie vlastne nemôže, vraj trpí traumatickým poranením mozgu a nedokáže sa ovládať. Tvrdí, že vláda nemá právo ju kontrolovať, kde a kedy vykoná svoju potrebu a je zákonom chránená. Vyprázdňovanie na verejnosti prirovnal dojčeniu na verejnosti.

H*vnolady terorizuje celú ulicu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: news.com.au)

Obhajca Jeremy Loew tvrdenia označil za falošné. "Vyprázdňovanie na niekoho pozemku nie je chránené a ide o zločin," vysvetlil Loew. Žena by mohla čeliť pokute za exhibicionizmus a mohla by byť zaradená do registra sexuálnych delikventov.

Hovorca ženy spolu so svojou výpoveďou zverejnil aj videá zachytávajúce bežkyňu. Loew označil toto rozhodnutie za nesprávne. "Ide v skutočnosti o najhoršiu vec, ktorú mohla rodina spraviť," povedal. Ak muž očakával, že sa situácia upokojí bol na omyle. Ľudia začali o nechutnostiach rozprávať a polícia sa začala prípadom zaoberať a vyšetrovať. Hovorca, ako sa muž označil, bude predvolaný k súdu ako svedok.

Obyvatelia žijúci v oblasti, kde žena úraduje sú pobúrení, o to viac po tvrdeniach, že vyprázdňovanie je prirovnávané k dojčeniu. "Dojčila som všetky moje štyri deti a je to smiešne, pokiaľ sa mňa týka," prezradila suseda Shirley Thevenotová. "Neexistuje žiadne zrovnanie," súhlasila ďalšia obyvateľka Julie Teffetteller. "Dojčenie je výživné pre vaše dieťa. O niekoho sa staráte. Ale vyprázdňovať sa na niekoho trávnik iba škodí," dodala. Pokým bežkyňa takto koná niekoľkokrát do týždňa, ľudia sú zo situácie zúfalí. 

 

Viac o téme: BežkyňaVýkalUSAVyprázdňovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu