Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zeman si otvoril účet a prišli prvé príspevky: Komédia, haliere na panáčka, granulky pre Ovčáčka

Miloš Zeman Zobraziť galériu (4)
Miloš Zeman (Zdroj: Blesk.cz)

PRAHA - Odporcovia, kritici a srandisti zaplavili prezidentský účet Miloša Zemana. Súčasný český prezident si konečne otvoril svoju zbierku na kampaň a potom to prišlo.

Prezident Miloš Zeman už má povinný transparentný účet pre prezidentské voľby. Práve naň mu začali kritici posielať haliere s hanlivými výrokmi. A tak sa stalo, že z účtu sa stala komédia či diskusné fórum Zemanových odporcov.

Toto je výpis tých najsmiešnejších komentárov, ktoré Česi posielajú Zemanovi spolu s príspevkami: "Na granulky pro Ovčáčka (Zemanovho hovorcu - pozn. red.)", "Na poslednú cestu na Vysočinu", "Na ukončenie najväčšej hanby, ktorá túto krajinu postihla" či "na panáčka v dúchodu".

Toto sú však tie menej vulgárne a viac vtipné. Roman napríklad napísal, že "Je to populistický lump pohrdající demokracií a ústavními principy, notorický lhář, norek a komunista." Ďalší mu poslal jeden cent a so správou "Na poľovačku s tým starým ujom Gašparom Prezidentovičom Ivanovičom."

Nájdete tam mnoho takých, ktoré sú nepublikovateľné.

Pozrite sa sami

Zeman si otvoril účet
Zobraziť galériu (4)

Zeman si otvoril účet
Zobraziť galériu (4)

Zemanov hovorca to komentoval lakonicky

Neskôr sa Ovčáček opäť vtipkoval, keď vyhlásil, že na kampaň budú vyberať peniaze za prevádzku bazáru a inzertných stránok.

Regulácia odkazov na účte však podľa banky nie je vôbec jednoduché. "Pre transparentný účet platia rovnaké pravidlá ako pre bežný účet. Fio banka účty žiadnym spôsobom nereguluje. V tejto chvíli sme nezaznamenali niečo riešiť," povedal pre český portál echo24.cz hovorca Fio banky Zdeňek Kovář.

Na tejto stránke si môžete prečítať všetky odkazy Zemanovi.

Priama voľba prezidenta sa bude konať 12. a 13. januára 2018.

Viac o téme: VoľbyPrezidentMiloš ZemanTransparentný účet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu