Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mrazivá spoveď muža, ktorému znásilnili priateľku v talianskom letovisku: Boli ako divá zver

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA / AP)

RIMINI - Musel sa pozerať, ako znásilňujú vlastnú priateľku. Keď sa im v tom snažil zabrániť, zbili ho do bezvedomia. Prehovoril svedok hororu a priateľ znásilnenej Polky, ktorý to všetko videl na vlastné oči. Násilníci sa chovali podľa neho ako divá zver.

Portálu Rimini Today sa podarilo získať spoveď priateľa znásilnenej 26-ročnej Polky. Tú prepadla štvorica mladíkov na dovolenke v Taliansku. Spoveď je to hrôzostrašná. „Snažila sa zistiť, čo chcú,“ rozpráva mladík (26), ktorého meno neuviedli. „Hovorili lámanou angličtinou. Keď mi to došlo, bolo už neskoro. Chcel som im niečo urobiť. Udrel som jedného z nich fľaškou. Ale oni boli štyria a mlátili ma až pokým som nestratil vedomie. Boli ako divá zver,“ tvrdí jej priateľ.

Udalosť sa stala v sobotu ráno na odľahlej časti pláže známeho letoviska. Skrvavení a dobití Poliaci skončili hospitalizovaní v nemocnici potom, čo na nich natrafil náhodný okoloidúci. Podľa posledných informácií talianski strážcovia zákona po štyroch útočníkoch intnenzívne pátrajú. Muža následne udierali do hlavy, dvojicu okradli a nechali napospas osudu. Polícia útok nazvala „brutálnym a beštiálnym".

Mrazivá spoveď muža, ktorému
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA / AP)

Chce ich identifikovať

Po tejto hroznej udalosti si dvaja Poliaci neželajú nič iné ako návrat domov. „Chceme sa vrátiť do Poľska, aby táto nočná mora skončila čo najskôr. Aj keď bude veľmi ťažké zabudnúť na to, čo sa stalo,“ povedal talianskemu portálu muž.

Znásilnená Polka je pripravené útočníkov identifikovať. „Som pripravená urobiť identifikáciu. No najprv sa chcem vrátiť domov, ako to bude len možné,“ nechala sa počuť. Radšej chce ísť ale autom ako lietadlom, pretože chce cestovať osamote.

Páchatelia zatiaľ unikajú

Talianska agentúra ANSA informovala, že štyria páchatelia by mohli pochádzať z oblasti Maghrebu, ktorú obývajú najmä Arabi a Berberi a do ktorej sa radia Maroko, Západná Sahara, Alžírsko, Tunisko, Líbya a Mauretánia. Obete opísali útočníkov ako snedých, no nie černochov.

Ako uvádza portál Daily Mail, nejde o prvý prípad sexuálneho útoku v tejto časti pláže. Minulý rok mal 19-ročný Švajčiar bosnianskeho pôvodu znásilniť 17-ročnú Britku po tom, čo s ňou chcel sledovať pozorovanie padajúcich hviezd. Mladíkov právnik Piergiorgio Tiraferri však tvrdí, že dievča so sexom súhlasilo - prípad si vymyslelo, pretože ju mrzelo, že sa dopustila nevery. 

Viac o téme: ZnásilnenieTalianskoPolka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu