Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čech stratil pri dopravnej nehode milovanú manželku: Zanechal odkaz, ktorý trhá srdce

Miesto tragickej nehody. Zobraziť galériu (4)
Miesto tragickej nehody. (Zdroj: krimi-plzen.cz)

PLZEŇ – Málokto dokáže sformulovať po smrti blízkeho človeka také silné posolstvo ako muž z Česka, ktorý pri dopravnej nehode stratil svoju milovanú manželku. Smrť jeho ženy zavinil nešťastný pád na bicykli, pri ktorom spadla pod kolesá idúceho auta.

K tragickej udalosti došlo 5. júna pred siedmou hodinou večer na Jatečnej ulici v Plzni, píše portál Krimi-plzen.cz. Cyklistka síce išla po cykloceste, ale z doposiaľ nezistených príčin z bicykla spadla a dostala sa pod kolesá auta, ktoré práve prechádzalo po vedľajšej ceste.

Opitý vodič českým policajtom vyrazil dych: Nepochopíte, ako mohol takto zaparkovať

Zranená cyklistka po nehode upadla do bezvedomia a prítomní svedkovia sa ju snažili udržať pri živote až do príchodu záchranárov. Pred transportom do nemocnice ju vytrvale resuscitovali. Žiaľ, zranenia ženy neboli zlučiteľné so životom.

Čech stratil pri dopravnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: krimi-plzen.cz)

Svedkom tragickej nehody bol aj manžel zosnulej, ktorý po udalosti zanechal srdcelomný odkaz: „Žena išla rýchlejšie ako ja, takže som bol kúsok za ňou, keď sa to stalo. Snáď sa jej zamotala hlava a spadla. Chcel by som prostredníctvom vás mnohokrát poďakovať všetkým, ktorí sa ju snažili zachrániť. K mojej manželke ihneď prišlo niekoľko náhodných svedkov, prevažne mladých ľudí a začali s jej oživovaním. Vďaka patrí i záchranárom, ktorí prišli veľmi rýchlo a o život mojej ženy bojovali veľmi usilovne. Chcel by som všetkým týmto skvelým ľuďom z celého srdca poďakovať a veľmi veľmi si ich veľkej snahy cením, aj keď moja milovaná žena nakoniec neprežila.“

Čech stratil pri dopravnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: krimi-plzen.cz)

Čech stratil pri dopravnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: krimi-plzen.cz)

Viac o téme: NehodaBicykel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu