Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bulvár v Las Vegas musel byť uzavretý: Ozbrojenec sa zabarikádoval v autobuse, jedna obeť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA / AP Photo/John Locher)

LAS VEGAS - Polícia v americkom Las Vegas uzavrela dnes časť tamojšieho hlavného bulváru po tom, ako sa zabarikádoval v autobuse muž so strelnou zbraňou.

K uvedenej situácii došlo v blízkosti hotela Cosmopolitan v centre mesta, odkiaľ predtým hlásili streľbu. Najmenej jednu osobu v súvislosti s týmto incidentom previezli do nemocnice.

Policajný zásah prebieha v centrálnej časti Lasvegaského bulváru, známej tiež ako Strip, kde sa nachádza mnoho luxusných hotelov a kasín. Polícia vyhlásila, že nepredpokladá prítomnosť ďalších ozbrojencov. Žiadne dodatočné informácie zatiaľ neposkytla.

FOTO Bulvár v Las
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA / AP Photo/John Locher)

Ozbrojenec zabarikádovaný v autobuse sa vzdal, dráma má jednu obeť

Muž so strelnou zbraňou, ktorý sa v sobotu v centre amerického Las Vegas zabarikádoval v autobuse, sa po vyše štyroch hodinách vzdal polícii. Podľa nej je dotyčný jediným podozrivým v prípade streľby v tomto poschodovom autobuse, pri ktorej zahynul jeden človek a ďalší utrpel zranenia. Polícia zároveň vylúčila, že išlo o terorizmus. Incident podľa nej nesúvisel ani s lúpežou, ktorá sa krátko predtým odohrala v oblasti.

Viac o téme: ZbraňBulvárLas Vegas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu