Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otec prišiel ráno skontrolovať svoje deti: Našiel ich mŕtve v záhrade, aj ďalších tínedžerov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ARNSTEIN - Polícia v bavorskom meste Arnstein sa snaží objasniť okolnosti úmrtia šiestich ľudí vo veku 18-19 rokov, ktorých bezvládne telá sa našli dnes v jednej z miestnych záhrad. Išlo o jedno dievča a päť chlapcov.

Podľa vyhlásení oblastného policajného riaditeľstva a prokuratúry v blízkom Würzburgu objavil mŕtvych tínedžerov vlastník záhrady, pričom tam boli jeho dcéra a syn. Otec ich prišiel ráno skontrolovať, pretože sa mu neozvali od predošlého večera, keď usporiadali v záhradnom domčeku súkromnú oslavu.

Nemenovaný muž po náleze tiel v altánku privolal záchranárov a hasičov, tí však mohli už len konštatovať smrť. Príbuzným tínedžerov poskytol pomoc krízový tím psychológov, ako aj miestny farár. Skupina šiestich mladých žien a mužov pochádzala z bavorských okresov Main-Spessart a Schweinfurt. Podľa polície je príčina úmrtí zatiaľ nejasná, nie sú však nijaké náznaky, že by mohlo ísť o násilný trestný čin.

Čo sa týka možných príčin nešťastia, policajná hovorkyňa Björn Schmitt podľa denníka Bild povedala: "Mladí kúrili v kachliach, čo je jedna z možností, ktorá prichádza do úvahy. Ale sú aj iné."

Viac o téme: NemeckoArnstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu