Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Putin pobúril slovami o prostitútkach: To sa len tak nevidí, vie, kde sú tie najlepšie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Ruský prezident opäť raz strhol pozornosť na seba. Tento raz trochu netradične. Keď sa ho americkí novinári pýtali na vzťah Donalda Trumpa k ľahkým ženám, vystrúhal poklonu ruským prostitútkam. Jeho odpoveď vyvolala otázky, odkiaľ o ich kvalitách vie.

"Naše sú bezpochyby tie najlepšie na svete," povedal Putin o ruských prostitútkach. K tejto pre ruského prezidenta kurióznej téme sa dostal pri odpovedi týkajúcej sa Donalda Trumpa. V rozhovore pre americký biznis portál Bloomberg Putin odpovedal na otázku, či si myslí, že súčasný americký prezident Donald Trump navštevoval ruské prostitútky.

Toto je jeho celá odpoveď. "Trump je už veľký, a za druhé, už niekoľko rokov sa pohybuje pri súťažiach krásy a stretáva tie najkrajšie ženy na svete. Nezdá sa mi, že by navštívil hotel s dievčata s povoĺnou morálkou, aj keď naše sú bezpochyby tie najlepšie na svete."

Vladimir Putin
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Portál Vox.com pripomína, že ide o typický putinovský komentár. Ruský prezident je totiž majster v trolovaní. Takýmito výrokmi si totižto buduje svoj kult osobnosti, povahu silného mača. Toto dáva do protikladu najmä s lídrami Západu, ktorých považuje za mäkkých, či prefeminizovaných.

Ako ďalej prípomína americký portál, výroky ako napríklad o ruských prostitútkach, dokonale zapadajú do jeho rétoriky. "Poburuje nimi západných lídrov, ktorí tieto komentáre považujú za škandalózne, a zároveň nimi cieľuje na fanúšikov doma v Rusku," píše vox.com.

Podľa novinára Davida Kliona Putin dobre vie, ako ho vnímajú. "Vie to veľmi dobre a užíva si to," napísal na Twitteri Klion.  Z tohto zrejme vyplýva, že je úplne jedno, odkiaĽ Putin vie, alebo nevie, aké dobré sú ruské prostitútky. Zapadá to do jeho mediálneho obrazu a plní to účel. To je na tom hlavné.

Viac o téme: ProstitútkyRuskoVladimir Putiín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu