Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Policajná naháňačka ako z filmu: Nadrogovaný vodič (25) so zákazom

Vodič šoféroval pod vplyvom drog a navyše so zákazom
Vodič šoféroval pod vplyvom drog a navyše so zákazom (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

JIČÍN - Zbesilá policajná naháňačka ulicami českého Jičína sa strhla ešte cez víkend. Vodič ignoroval výzvy na zastavenie a poriadne šliapol na plyn. Odvaha sa mu nevyplatila, v rýchlosti nevybral zákrutu a vrazil do stĺpa. Asi vedel, prečo chce pred mužmi zákona uniknúť. Bol pod vplyvom drog a navyše má zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlo.

Vodiča na Volkswagene Golf chcela v Jičíne v sobotu o desiatej hodine večer kontrolovať policajná hliadka. Na výzvy nereagoval a snažil sa uniknúť. "Pri prejazde kruhovou križovatkou dostal zrejme vplyvom neprimeranej rýchlosti jazdy šmyk, ktorý nevyrovnal, a na výjazde do ulice Na tobolke narazil do stĺpu verejného osvetlenia," opísala hovorkyňa českých policajtov Hana Klečalová. Muž za volantom v tej chvíli pochopil, že jeho jazda skončila.


Prečítajte si aj:

Policajná naháňačka pri Trnave skončila hororom: Muži zákona začali páliť, trafili tínedžerky


Policajti zistili, že za volantom sedel 25-ročný muž, ktorý bol pod vplyvom drog. Navyše mu súd zakázal riadiť všetky motorové vozidlá do roku 2020. Pri nehode sa, našťastie, nikto nezranil, celková škoda bola vyčíslená na 40 tisíc českých korún (takmer 1500 eur). "Vodič si následne vypočul v skrátenom prípravnom konaní podozrenie z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a vykázania, za čo mu hrozia až dva roky väzenia," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Pozrite si videá, ako incident nasnímali kamery.

Naháňačka v Česku, Jičín 1

Naháňačka v Česku, Jičín 2

 

Viac o téme: MužDrogyNaháňačkaPolícia Jičín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu