Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Hrôza na palube Ryanairu: Pasažieri na let kvôli týmto dvom mladíkom do smrti nezabudnú

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MANCHESTER - Dvaja cestujúci boli vyvedení z letu spoločnosti Ryanair, ktorý smeroval na obľúbený ostrov Ibiza. Polícia ich vykázala z lietadla ešte pred odletom po tom, čo medzi sebou začali bojovať. Na palube sa nachádzal aj známy DJ, ktorého čakal v ten večer dôležitý a veľkolepý výstup v jednom z najznámejších klubov.

Príslušníci polície boli privolaní hneď ako sa dvaja muži začali navzájom doťahovať. Lietadlo malo naplánovaný odlet o 6:50 ráno z Manchesterského letiska. Ten musel byť v dôsledku vzniknutého incidentu odložený. 

Jedným z cestujúcich bol známy hudobný producent DJ Kryder, ktorý mal v ten večer vystúpiť v najznámejšom ibizkom klube Pascha spolu so slávnym DJ Davidom Guettom. Kryder na svojom Twitter účte zverejnil fotku, na ktorej je vidieť zasahujúcich policajných dôstojníkov. Pod fotku napísal: "Polícia nastúpila na palubu aby zneškodnila dvoch bijúcich sa chlapov."

Hovorca Manchesterského letiska informoval o incidente a o vyvedení dvoch pasažierov z letu smerujúceho na Ibizu. "Manchesterské letisko môže potvrdiť, že dvaja ľudia boli pred odletom lietadla na ostrov Ibiza z paluby vyvedení pre nevhodné správanie." Pasažierov vyviedli policajti Greater Manchester. Hovorca letiska preto odkazuje aby sa s prípadnými otázkami ľudia obrátili buď na leteckú spoločnosť Ryanair alebo priamo na políciu Greater Manchester. 

Ďalší výmysel z dielne Ryanairu: Za TOTO budú musieť od septembra platiť dospelí cestujúci

Hovorca leteckej spoločnosti Ryanair sa k incidentu tiež vyjadril: "Posádka letu smerujúceho z Manchestru na ostrov Ibiza požiadala policajné zložky ešte pred odletom o pomoc. Dôvodom boli dvaja cestujúci, ktorých správanie bolo rušivé a nevhodné." Vysvetlil dôvod zásahu a taktiež sa úprimne ospravedlnil všetkým ostatným cestujúcim za vzniknuté nepríjemnosti. "Naša spoločnosť nebude tolerovať nevhodné a obťažujúce správanie. Ospravedlňujeme sa všetkým ostatným zákazníkom za prípadné nepríjemnosti. Bezpečnosť a pohodlnosť našich zákazníkov, posádky a lietadiel je našou prioritou."

Incident sa odohral po tom, čo Jet2 oznámila, že predaj alkoholu sa pred 8 hodinou ráno zakázal na palube všetkých letov. 

 

Viac o téme: LietadloPolícia IbizaDJVyvedenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu