Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž na vozíčku si chcel pokecať s vodičom luxusného lamborghini: VIDEO Takto to dopadlo

vozíčkar zablokoval cestu vodičovi
vozíčkar zablokoval cestu vodičovi (Zdroj: Foto: YouTube/Joe Haskett)

GLOUCESTER - Bizarný moment sa podarilo natočiť mladíkovi cestou z obeda. Zaujal ho zvuk luxusného auta, tak išiel za ním. Čakalo ho prekvapenie. Muž na vozíčku s úsmevom na tvári blokoval cestu už vytočenému vodičovi lamborghini. Celú situáciu nasnímal a incident dopadol nasledovne.

Vozičkár zámerne blokoval cestu vodičovi luxusného auta za približne 250 tisíc eur. Po chvíľke dohadovania sa vodič zo svojho tátoša vystúpil a muža s vozíčkom odtlačil. Vtipálek sa ale zasa pokúsil vodiča zablokovať a s vozíčkom podišiel ku prednej časti auta. To už zasiahol okoloidúci chodec.


Prečítajte si aj:

FOTO Rozmaznaný synáčik (19) multimilionára dokaličil svoje Ferrari: Za dôvod by ste ho prerazili!


Ako informuje mirror.co.uk,  zábery sa podarilo nasnímať Joeovi Haskettovi (21), ktorý sa vracal z poludňajšej prestávky. "Vracal som sa z obeda s kamarátom do auta a počul som lamborghini, tak som sa prirodzene išiel pozrieť," opísal Joe a pokračoval: "Potom sme si všimli muža na vozíku, ako sa pomaly tlačí do cesty. Pohyboval sa tam a späť cez cestu. Blokoval auto, až chlap vystúpil a odtlačil ho." Joe situáciu zachytil cez týždeň a video zavesil na sociálnu sieť. Odvtedy ho už videlo viac acko 200 tisíc užívateľov.   

Pozrite si video, ktoré celú situáciu zachytáva 

Viac o téme: LamborghiniVozíčkarVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu