Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Saudský miliardár vedie opulentný život: FOTO zlatých áut, luxusu a geparda na sedadle!

Miliardár sa vie skutočne baviť.
Miliardár sa vie skutočne baviť. (Zdroj: Instagram/turkiabdullah777 )

LONDÝN - Autá zaliate v zlate, gepardy na prednom sedadle, dobré jedlá, luxusné dovolenky, snobské hodinky... to všetko znie, ako druh životného štýlu, o ktorom môže väčšina ľudí iba snívať. Pre saudského miliardára Turki bin Abdullaha je však toto opulentné bohatstvo každodennou realitou, ktorou sa neváha chváliť aj na internete.

Alexandra (19) je najmladšou miliardárkou sveta: Tínedžerka možno o pár rokov pokorí aj Babiša

Bin Abdullah, ktorý neustále pendluje medzi Saudskou Arábiou a cestovaním po celom svete, vlastní ukážkový vozový park vrátane Lamborghini, Rolls Royce a Bentley. Na jednej z fotografií na Instagrame vidno zlaté autá, ako jazdia cez púšť na Strednom východe. Na inom bizarnom zábere je na prednom sedadle jedného z luxusných automobilov priviazaný gepard. Miliardára možno vidieť aj ako pózuje v súkromnom lietadle so svojimi priateľmi a usmieva sa do objektívu. Ani to však nie je všetko. Nechýbajú výhľady na Dubaj a zábery z exkluzívnych a nehumánne drahých reštaurácií.

Podľa portálu mirror.co.uk má bin Abdullah vo svojej zbierke aj Mercedes G63 AMG 6x6 - šesťkolesový off-road vhodnejší na piesočné duny Saudskej Arábie než do preplnených ulíc Londýna, po ktorých sa zvykne preháňať aj so svojimi kamarátmi, čo však boháčovi zjavne nevadí. Taktiež sa môže pýšiť dvojdverovou limuzínou Rolls-Royce Phantom Coupé či zlatom obaleným Bentley Flying Spur za približne 280-tisíc eur.

Zaujímavosťou je, že tento týždeň sa boháčovi podarilo vyslúžiť si vo štvrti Knightsbridge pokutu za parkovanie, a to rovno štvornásobnú. Dvakrát pre Lamborghini, raz pre Mercedes a raz pre Bentley. Zatiaľ to činí 80 libier za každý prípad. Ak ich stihne zaplatiť do 14 dní, znižuje sa poplatok na 40 libier.

Viac o téme: Turki Bin Abdullah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu