Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pri kúpe drog zažili drámu: Streľba a panika uprostred ulice v New Orleans!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW ORLEANS - Dvaja austrálski turisti boli postrelení pri pokuse o kúpu drog v meste New Orleans v štáte Louisiana. Informovala o tom v stredu agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie neworleanskej polície.

Podľa policajného vyhlásenia dvaja austrálski študenti vo veku 21 a 23 rokov požiadali v utorok nadránom neznámeho muža v bare na Bourbon Street, aby im predal drogy. Muž ich zaviedol k šoférovi, ktorý ich následne previezol na druhú stranu rieky Mississippi a povedal im, že budú potrebovať stovky dolárov. 

Podľa informácií polície k študentom pristúpil tretí muž a požadoval od nich peniaze. Keď mu povedali, že nemajú, postrelil ich. Muž potom naskočil do auta, ktoré odišlo preč. Obaja Austrálčania študujú baníctvo na vysokej škole v západnej Austrálii a pricestovali do mesta Butte v štáte Montana, aby sa tam zúčastnili vysokoškolských baníckych hier.

Súťaž sa skončila minulú nedeľu a skupina študentov po nej odcestovala do mesta New Orleans na súkromnú dovolenku. Rodiny oboch zranených austrálskych študentov boli kontaktované a chystajú sa pricestovať do USA. 

Viac o téme: DrogyStreľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu