Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovák skončil v cele, mal zavraždiť španielsku bohémku: Jej dobodané telo našli v lesíku

Vall Meritxell bola známa v bohémskych kruhoch.
Vall Meritxell bola známa v bohémskych kruhoch. (Zdroj: Facebook/German Perez Diez)

TARRAGONA – Katalánska polícia sa zaoberá otrasným prípadom vraždy, do ktorého je zapletený aj 33-ročný Slovák. Zatkli ho pre podozrenie z dobodania študentky umenia menom Vall Meritxell (†32), ktorej telo našli pohodené v blízkosti futbalového ihriska na mieste, kde sa stretávajú a prespávajú bezdomovci.

Scestovaná študentka Universitat Rovira i Virgili bola aj modelkou na škole umení, vďaka svojej hre na flautu vystupovala aj s kapelou. Jej dobodané telo našli v stane, koroner potvrdil, že tam ležalo asi 10 až 12 dní, teda bolo v pokročilom štádiu rozkladu. 

Motív vraždy talentovanej mladej ženy, ktorá sa pohybovala v bohémskych kruhoch, zatiaľ známy nie je. Bližšie určená nie je ani totožnosť zadržaného Slováka, ktorého polícia zatkla v utorok 1. decembra. Opýtali sme sa na ministerstve zahraničných vecí, či prípad evidujú.

Video de percusion en la playa

Posted by German Perez Diez on 19. január 2014

Odpovedal nám hovorca Peter Stano: "V uvedenej veci nás nikto nekontaktoval, ani nežiadal o konzulárnu asistenciu." Je však možné, že o to požiadal sám zadržaný, nakoľko má právo od kompetentných orgánov v Španielsku žiadať, aby tie slovenské nekontaktovali. 

Viac o téme: BezdomovciUmelkyňaŠpanielskoZatknutý SlovákDobodané telo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu