Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapček (†8) sa pohádal so svojou malou sestričkou: Za zlomené vedierko krutá pomsta

Otec si dal po synčekovej smrti urobiť tetovanie
Otec si dal po synčekovej smrti urobiť tetovanie (Zdroj: Foto: Facebook)

PONTYPOOL - Tragický osud postihol milujúcu rodinu. Osemročný Christopher sa pri hre pohádal so svojou sestričkou. Rodičia ho preto poslali do detskej izby. Keď ho išiel po chvíli otec skontrolovať, čakal ho šok, z ktorého sa rodina doteraz nedokáže spamätať.

V osudný deň sa Christopher s Kiberly hrali ako obyčajne. Pohádali sa, pričom sa braček tak rozzúril, že polámal mladšej sestričke červené vedierko. Úlomkom sa dievčatko poranilo.

Rodičia za trest poslali Christophera do svojej izby. Mal sa umyť a ľahnúť si do postele. Asi po 15 minútach ho išiel otec skontrolovať. Keď otvoril dvere, naskytol sa mu desivý pohľad. 

 

 

Synček bol obesený, schmatol ho a do príchodu záchranky mu poskytoval prvú pomoc. Christophera previezli do Fakultnej nemocnice vo Walese v Cardiffe. Na druhý deň, žiaľ, zomrel.

Jeho obľúbeným filmom bol Star Wars. Chlapčekov náhrobok teraz nesie obraz dvoch skrížených svetelných mečov. Jeden z nich je modrý, druhý červený. Otec Jason (42) si dal po nešťastí vytetovať na ľavej paži slová "Imhabba Inti dejjem", čo znamená "Milujem ťa navždy."

Chlapček (†8) sa pohádal
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Tragédia sa stala ešte v júli 2014. Ako povedal Christopherov otec pre portál mirror.co.uk, jeho synček chcel byť vojakom. "Hovoril, že chce vstúpiť do armády, aby mohol mať svetelný meč," uviedol Jason.

Pitva preukázala, že chlapček zomrel následkom úrazu. "Stále mi chýba," povedal skormútený Jason a doplnil: "Ak by som s ním mohol hovoriť, viem, že by som sa len opýtal, prečo to urobil." Chlapček pravdepodobne žiarlil na sestričku a rodičov chcel svojím činom vydesiť. Žiaľ, pokus sa mu vymkol z rúk.

Viac o téme: SamovraždaChristopherPontypool
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu