Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študenti sexovali vo švédskej trojke: Tylerov (†21) záchvat žiarlivosti mal strašidelné následky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: aolanswers.com)

NEW HAVEN - Tyler Carlisle (21) bodol svojho priateľa Alexandra Michauda do krku po tom, čo začal žiarliť na pozornosť, ktorej sa mu dostávalo počas sexu od ženy. Trojica si práve užívala erotické radovánky, keď študenta pochytil opilecký amok a zaútočil na svojho "soka". Skrat ho neskôr donútil sadnúť si na parapetnú dosku okna, z ktorej skočil a zabil sa.

Zvrhlý sex sa zmenil na horor: Po oplzlých hrách Jodi šialeným spôsobom "popravila" priateľa (†30)!

Podľa policajnej správy došlo 26. mája na internátoch Yalovej univerzity k dráme, ktorej predchádzalo pitie alkoholu a sexuálne vyžitie v trojici. Nové informácie hovoria o tom, že Carlisle začal žiarliť na svojho kamaráta Michauda, čo viedlo k tragickému zvratu. Mladík schmatol nôž z neďalekého stolíka a zabodol ho kamarátovi do krku. Uviedol denník Daily News.

Po privolaní polície sa Carlisle vyhrážal, že vyskočí z okna na deviatom poschodí. Michauda museli ošetriť v nemocnici, dievčaťu, ktorého identita nebola zverejnená, sa nič nestalo.

Michaud povedal polícii, že sa spamätal až vo chvíli, keď sedel v obývačke so ženou a zistil, že si drží na rane biele tričko. Carlisle, ktorý nedávno dokončil štúdium filozofie, sa prechádzal po miestnosti sem a tam a pred tým, ako si sadol na okenný parapet a hrozil samovraždou, sa ospravedlňoval.

Michaud uviedol, že kamarátov skok nevidel. Jeho telo neskôr našli ležať na terase na treťom poschodí. Keď dorazila polícia, našla v byte už len dvoch nahých študentov. Žena bola vraj príliš rozrušená na to, aby v okamihu tragédie mohla vypovedať

Viac o téme: SexTrojkaTyler CarlisleAlexander Michaud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu