Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Tragédia na ceste: Havarovala prezidentova ochranka, štyria mŕtvi policajti

oproti išiel autobus
oproti išiel autobus (Zdroj: Foto: youtube)

KOLOMBO - Desivú zrážku neprežila celá posádka auta Land Rover. Sedeli v nej policajti z ochranky prezidenta štátu Srí Lanka. Zhodou okolností cestovali na pohreb, kam už, žiaľ nedorazili. Pozrite si video z miesta tragédie, muži nemali žiadnu šancu.

Štyria policajti boli mŕtvi na mieste, niekoľko ďalších ľudí utrpelo vážne zranenia. K tragickej nehode došlo v oblasti Minuwangoda Yagodamulla ešte vo štvrtok ráno na ostrove Cejlón v Indickom oceáne, na ktorom sa rozprestiera štát Srí Lanka.

Vodič auta Land Rover, v ktorom sa ochrankári viezli, chcel predísť pred ním idúci autobus. Nevšimol si však, že oproti sa na nich rúti ďalší autobus. Navyše cesta bola mokrá, čo pravdepodobne vodič odignoroval. Z videa je vidieť, že išiel dosť rýchlo.

Ako informuje ceylontoday.lk, ktorý cituje miestnu políciu, k nehode došlo, keď sa dva autobusy a Land Rover Defender zrazili na hlavnej ceste Colombo-Minuwangoda okolo 11-tej hodiny.

Pozrite si VIDEO z miesta nešťastia. Upozorňujeme, že nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Viac o téme: NehodaSrí LankaCejlon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu