Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Streľba v študentskom mestečku v štáte Georgia: Študent podľahol zraneniam

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Študent zo Savannah State University v americkom štáte Georgia dnes podľahol zraneniam, ktoré utrpel počas štvrtkovej streľby v študentskom mestečku. Informovala o tom agentúra Reuters.

Polícia po streľbe celý areál mestečka na dve hodiny uzavrela a prehľadala, uviedli predstavitelia školy. Christophera Starksa, ktorý študoval na bakalárskom stupni, postrelili vo štvrtok večer počas "hádky" na stretnutí študentského odborového hnutia.

Následne ho previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol, uviedla hovorkyňa univerzity Loretta Heywardová. "Pán Starks bol po incidente jedinou osobou prevezenou do nemocnice," povedala a dodala, že polícia doposiaľ v súvislosti so streľbou nikoho nezadržala.  

V študentskom mestečku sa strieľalo

 Zranenia jednej osoby si dnes vyžiadala streľba na území študentského mestečka patriaceho Savannah State University v americkom štáte Georgia. Bližšie podrobnosti incidentu nie sú známe, informovala agentúra Reuters. 

Polícia po streľbe celý areál uzavrela a prípad prešetruje, čo prostredníctvom oznámenia na sociálnej sieti Twitter potvrdilo aj vedenie univerzity. Miestne médiá, ktoré informovali o zranenom, spresnili, že ho previezli do nemocnice, dodala agentúra Reuters.

Študentské mestečko sa nachádza v centre mesta Savannah, ktoré je jedným z najstarších miest v štáte Georgia. K incidentu v Savannah došlo len dva dni po tom, ako boli v štáte Virgínia pri nakrúcaní rozhovoru v priamom prenose zastrelení dvaja televízni novinári a vyše dva mesiace po streľbe v kresťanskom chráme v mesta Charleston v štáte Južná Karolína, kde prišlo o život deväť ľudí. 

Viac o téme: Georgia? streľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu