Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kňaz zneužil dievčatko (11): Jeho matku presvedčil, že ho očistí od zlých duchov!

Brogenet Cinor
Brogenet Cinor (Zdroj: Miami Police Department)

MIAMI - Kňaz praktizujúci voodoo je obvinený zo sexu s 11-ročným dievčaťom po tom, čo jeho matku presvedčil, že ho potrebuje zbaviť zlých duchov. Táto očista sa však diala spôsobom, s ktorým by matka určite nikdy nesúhlasila, keby vedela, čo má muž za lubom.

Tínedžera nechali znásilniť vlastnou matkou, aby ho vyliečili z homosexuality!

Podľa médií je možné, že obeťou Brogeneta Cinora (48) nebola len táto maloletá, ale aj iné osoby. Polícia v Sunsete na Floride uviedla, že matka vzala dievča do mužovho domu pred piatimi rokmi. No prípad sa dostal na svetlo sveta až teraz.

Zatiaľ čo matka zostala v dome, Cinor odviedol jej dcérku do kôlne vzadu v záhrade. Potom jej povedal, aby sa vyzliekla a mal s ňou pohlavný styk. Údajne jej držal ruky a nedovolil jej vstať. Po vykonaní súlože jej dal peniaze.

"Využil vieru obetí vo voodoo a kliatby a skutočnosť, že sa domnievali, že by mohli zomrieť, ak by sa neriadili jeho pokynmi," informoval policajný hovorca.

O tom, čo sa v kôlni stalo, povedalo dievča matke o niekoľko týždňov neskôr. Keď žena konfrontovala kňaza, všetko poprel. Zašiel dokonca tak ďaleko, že povedal matke, že ak sa o obvinení niekomu zmieni, tak zomrie. Žena napokon až minulý rok zozbierala odvahu a išla všetko oznámiť na políciu.

Počas vyšetrovania polícia tiež kontaktovala dve dospelé sestry, ktoré prešli počas rokov 2008 a 2009 mužovým "uzdravovacím procesom". Tie potvrdili, že Cinor mal s nimi sex pri rôznych príležitostiach, obe otehotneli a kňaz im zaplatil za to, že išli na potrat. Taktiež ich presviedčal, že o ich vzťahu nesmú nikomu povedať, inak zomrú.

Cinora zatkli 19. júna na základe obvinenia z pohlavného násilia na dieťati. Trestu za sex so sestrami sa vyhne, keďže vyšetrovali dospeli k záveru, že bol konsenzuálny. Muž žije na Floride už 30 rokov a podľa policajného hovorcu existujú obavy, že obetí môže byť omnoho viac.

Viac o téme: SexDievčatkoDuchoviaVoodooOčistaBrogenet Cinor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu