Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tragédia zahalená záhadou: Nadránom zomrela tínedžerka (†17) a jej dcérka (†6 mes.)!

Amy zahynula so svojou dcérkou v tomto dome Zobraziť galériu (5)
Amy zahynula so svojou dcérkou v tomto dome (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

LANGLEY MILL - Veľká tragédia sa stala pred týždňom v centrálnom Anglicku. Dvaja bratia a ich otec čelia obvineniu z vraždy kvôli požiaru domu, ktorý vypukol okolo štvrtej hodiny nadránom. Pri nešťastí zahynuli traja ľudia vrátane jedného bábätka. Celý incident a jeho okolnosti sú však zahalené tajomstvom.

Petra Eyrea (43) a Anthonyho Eyrea (21), obaja zo Sandiacre, a Simona Eyrea (24) z Long Eatonu z vraždy obvinila polícia v Derbyshire. Všetci traja sú už vo väzbe a čakajú, kedy sa postavia pred sudcu. 17-ročný mladík z Long Eatonu, ktorý bol tiež zatknutý v súvislosti s nešťastím, bol prepustený na kauciu.

V dome počas desivého požiaru zahynuli Edward Green (†17), keď sa pokúšal zachrániť Amy Smithovú (†17) a jej šesťmesačnú dcérku Ruby-Grace Gauntovú. Všetci traja zomreli po tom, ako sa nadýchali nebezpečných splodín.

Amy so svojou dcérkou
Zobraziť galériu (5)
Amy so svojou dcérkou  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Edward chcel dievčatá zachrániť
Zobraziť galériu (5)
Edward chcel dievčatá zachrániť  (Zdroj: Foto: Profimedia)

V dome boli aj ďalší dvaja muži (17,18) ktorých sa podarilo zachrániť. Vyšetrovatelia sa teraz zaoberajú príčinami vzniku požiaru.

"Hasičský zbor pracuje neúnavne, aby sme zaistili bezpečnosť každého. Pre hasičov, ktorí pracovali v mimoriadne ťažkých podmienkach, aby sa pokúsili zachrániť zosnulých, je veľmi ťažké prijať túto tragickú stratu na životoch," povedal zástupca riaditeľa hasičov Gavin Tomlinson pre portál telegraph.co.uk.

 

Viac o téme: PožiarTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu