Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dráma na Malorke: Dovolenkári zachraňovali muža pred smrťou, potom s hrôzou zistili, kto to je!

Maureen s Archiem Zobraziť galériu (2)
Maureen s Archiem (Zdroj: Twitter)

PALMA - Doslova horor prežili partneri na dovolenke na Malorke. Večer oddychovali v hotelovej izbe, keď odrazu zbadali, ako visí z ich balkónovej rímsy človek. Usilovali sa mu pomôcť, o pár minút ich prepadlo policajné komando. Muž, ktorému chceli pomôcť, bol podozrivý z vraždy.

Archie Campbell s partnerkou Maureen Kinnaneovou, ktorí boli ubytovaní na štvrtom poschodí hotela Palma Nova Palace Hotel na Malorke, pomáhali mužovi visiacemu na ich balkónovej rímse. Vypadol z piateho poschodia. Ako hovoria, obaja zažili nepredstaviteľný šok, zakrvaveného chlapa si ako prvá všimla žena. 
 
Pokúšali sa mu pomôcť, aby zabránili pádu na zem. "Moja pani ma prebudila uprostred noci a hovorí mi, že niekto visí z balkóna," opísal desivé okamihy otec štyroch detí Archie z Clydebanku, ktorý prevádzkuje krčmu v Londýne. "Môj partner a ja sme ho chytili. Bol by spadol na betón, keby sme tak neurobili," povedala žena pre dailyrecord.co.uk.

 

O niekoľko sekúnd na to, ich v hotelovej izbe prepadla čata ozbrojených policajtov a bezpečnostný personál hotela. Muž, ktorého sa pomocou hasičov z balkónovej rímsy podarilo vytiahnuť, bol brutálne dobitý, na následky zranení v nemocnici zomrel. Pravdepodobne išlo o kriminálnika  z Talianska podozrivého z vraždy. Napadol muža, ktorý býval v izbe na piatom poschodí.
 
Návštevníci hotela uviedli, že z piateho poschodia počuli hádky a veľký krik. Svedok opísal, ako videl v izbe zápasiť mužov, následne jeden z nich vypadol z balkóna. Počas incidentu sa pod hotelom zhromaždilo veľa ľudí, ktorí celú drámu sledovali.

"Naša dovolenka bola úplne zničená. Moja žena bola z celej udalosti traumatizovaná," uzavrel Archie. Prípadom sa zaoberá polícia. Hotel sa k incidentu nateraz odmieta vyjadriť.

 

 

 

Viac o téme: VraždaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu