Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Muž nevzal manželku na loď: Hysterka (30) mu spravila zo života takéto peklo!

Whitney rumázgala ako malá.
Whitney rumázgala ako malá. (Zdroj: YouTube)

KNOXVILLE - Keď "nedoprajete" niečo malému dieťaťu, napriek tomu, že po tom strašne túži, zvykne niekedy reagovať tak, že sa hodí o zem a snaží sa dosiahnuť svoje plačom a krikom. Do istého veku je to prijateľné, ale keď podobný hysterický záchvat dostane 30-ročná žena kvôli tomu, že ju manžel pre pracovné povinnosti odmietol zobrať na loď, stojí to za pováženie. Nečudo, že sa dvojica po tom, čo sa chúlostivá nahrávka objavila na internete, rozišla.

Prečítajte si aj: VIDEO Najhoršia spolubývajúca v akcii: Túto blondínku (22) by ste asi za jej činy prerazili!

Whitney a James Mongiatovci sa brali v máji 2012, ale netrvalo dlho a ich manželské šťastie zhorklo.

Na videu vidno, ako James svojej manželke počas jazdy v aute povie, že nemôžu stráviť deň na ich lodi pri jazere, pretože ešte musí vybaviť pracovné veci. To však Whitney nijako neocení a na svojho muža hysterický kričí a vzlyká, aby zmenil svoje rozhodnutie.

Zdravotná sestra potom opakovane kope nohami do vzduchu a presviedča ho, aby k jazeru predsa len šli. "Prečo to nemôžeš urobiť jednoducho pre mňa? Prečo je to také ťažké?" pýta sa nešťastnica.

Jamesovi, ktorý si manželkin výstup nahral, ochrana súkromia asi veľa nehovorila, a tak ho zverejnil na internete. Stalo sa tak ešte v roku 2013, ale z akýchsi záhadných príčin zaznamenalo v poslednej dobe nebývalý počet návštevníkov a opäť sa dostalo do povedomia ľudí.

V minulosti sa Whitney pre RightThisMinute.com vyjadrila, že každý príbeh má dve mince a nebolo to celkom tak, ako James tvrdil. Podľa nej si pár robil plány, že strávia tento deň na lodi s priateľmi, keď James zrazu vyrukoval s tým, že má príliš veľa práce.

Priznala sa, že to prehnala, ale cítila sa byť zo strany manžela šikanovaná a neskôr bola vo veľkých rozpakoch pred svojou rodinou, priateľmi aj kolegami, ktorí sa k záberom tiež dostali.

James pre rtm.com povedal, že nezhody pokračovali už dlhú dobu a nakoniec sa rozhodol, že to nemá zmysel. "Vôbec neľutujem, čo som urobil," dodal. Od manželky odišiel ešte v ten večer, čo došlo k hysterickému výstupu a Whitney po 14 mesiacoch od uzavretia sobáša podala žiadosť o rozvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu