Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Nevydarenej akcie hlúpeho zlodeja: Výprask ako sa patrí a prekvapenie na zastávke!

Pohotový vodič autobusu proti zlodejovi
Pohotový vodič autobusu proti zlodejovi (Zdroj: foto: fb)

Santiago – Šofér autobusu z videa sa ukázal ako skúsený znalec cestujúcich, vždy pripravený zasiahnuť proti vagabundom. Vodič sa zachoval znamenite, pohotovo zasiahol proti lupičovi a cestujúcich pred ním ochránil. Zlodeja čakal poriadny výprask, no prekvapenie prišlo na nasledujúcej zastávke.

Vodič v Čile to s cestujúcimi naozaj vie. Svedčí o tom nasledujúce video, ktoré zachytáva jeho pohotovú reakciu. Medzi poslednými nastúpil na zastávke do autobusu mladý muž, ktorého pohyby naznačovali, že je nervózny. Vzápätí sa natiahol po kabelke cestujúcej a chcel s ňou utiecť ešte otvorenými dverami.

Situáciu okamžite zachytil pohotový šofér a dvere rýchlo zavrel. Naštartoval a s lupičom smeroval na nasledujúcu zastávku. Medzi tým však vytiahol poriadny obušok. Jednou rukou šoférujúc, uštedril tou druhou nespratníkovi poriadne buchnáty.

Mladíka sa nikto nezastal, ten začal hystericky nariekať. Cesta však netrvala dlho, po chvíli vodič zastal na ďalšej zastávke. Otvorili sa dvere a tam už čakali muži zákona. Tomu sa hovorí skvelá spolupráca.

Zlodej v autobuse

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu