Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na severe Nemecka našli zabetónované telo zrejme zavraždenej ženy

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ZEPELIN – Mŕtvolu 59-ročnej ženy našli dnes nemeckí kriminalisti v Zepeline v okrese Rostock-vidiek v spolkovej krajine Meklenbrursko-Predpomoransko. Telesné pozostatky ženy boli zabetónované na pozemku istého muža podozrivého z násilnej trestnej činnosti.

S odvolaním sa na políciu a prokuratúru o tom informovali severonemecké internetové servery vrátane internetového vydania periodika Hamburger Abendblatt. Podľa ich predpokladu ide s vysokou pravdepodobnosťou o mŕtve telo ženy zo spolkovej krajiny Šlezvicko-Holštajnsko, ktorá bola nezvestná od veľkonočných sviatkov. Príčinu smrti objasní definitívne až nariadená súdna pitva, kriminalisti však predpokladajú, že sa žena stala obeťou vraždy. Podozrivý z nej je majiteľ pozemku, známy obete, ktorý však už nie je medzi živými, pretože medzičasom zahynul pri dopravnej nehode.

Štyridsaťdvaročný muž a o 17 rokov staršia žena sa podľa informácií, ku ktorým dospeli vyšetrovatelia, mali stretnúť 2. apríla. O týždeň neskôr žena nenastúpila do práce a odvtedy figurovala na zozname nezvestných. Podozrivý prišiel o život v uplynulý piatok v okolí Wismaru, keď jeho vozidlo z neznámych príčin zišlo z cestnej komunikácie a v plnej rýchlosti narazilo do stromu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu