Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matka dvoch dcérok sa vydala za pedofila: Pred manželom ich chráni absurdným spôsobom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

DEVONE - Nepochopiteľné rozhodnutie urobila mama dvoch detí potom, čo sa rozviedla s otcom svojich dcér. Vydala sa za muža, ktorý si odpykal niekoľkoročný trest za sexuálne zločiny na deťoch. Zdá sa, že láska nepozná hraníc... Deti pred novým manželom chráni vskutku absurdným spôsobom.

Babička dievčatiek je zo situácie nešťastná, diví sa, ako nové manželstvo jej dcéry mohli úrady povoliť. Britka z Devoneu svoje malé školopovinné dcérky pred manželom chráni tak, že ich každú noc zamyká do izbičky, kde umiestnila alarm. 

Nový manžel si v minulosti odpykal trest za napadnutie len 13-ročného dievčatka. Úrady so sobášom súhlasili a dôvodili tým, že ak by chcel pedofilný manžel opustiť manželskú posteľ a dostať sa tak k dievčatkám, musel by preliezť svoju ženu, pričom by sa určite zobudila. Sociálka pozitívne privítala, že dievčatká, ktoré majú menej ako 13 rokov, sa mame cez vysielačku môžu kedykoľvek ozvať, napríklad keď potrebujú na toaletu. Preto ich v rodine ponechali. "Som zdesená z toho, že tento muž sa môže voľne pohybovať po dome s mojimi vnučkami. Ostatní členovia našej rodiny cítia rovnaké obavy, ktoré sú tiež ignorované," povedala babička pre britský denník Mirror.


Prečítajte si aj

VIDEO Dievčatko (11) zvádzal cez mobil: Keď to uvidel otec, mladíka našli mŕtveho!

Pedofil skočil na lep: Chytili ho kvôli zvrátenosti, sex s Rebeccou (14) nevyšiel!


"Alarm a ďalšie takzvané opatrenia, aby ten chlap nemohol mojim vnučkám ublížiť, sú smiešne. Dievčatá sú izolované a v nebezpečenstve. Sociálka ma ale nepočúva. Je to strašné, ale musím za ne bojovať," vyjadrila svoj názor babička dievčatiek, ktorej sa absurdná situácia okolo vnučiek vôbec nepáči.

Biologický otec sa s dievčatkami skoro vôbec nestýka. Pedofilný manžel má súdom zákazaný kontak s deťmi mladšími ako 16 rokov.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu