Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Nathaly (†20) spoznala na internete novú priateľku: Zavraždila ju a vyrezala dieťatko!

Nathaly Cartas Leonová
Nathaly Cartas Leonová (Zdroj: Foto: Facebook)

REYNOSA - Dajte si veľký pozor, s kým sa skamarátite na sociálnych sieťach. Tehotná Nathaly Cartas Leonová sa spriatelila so 17-ročnou Guadalupe Salinas Hernandezovou. Po krátkom čase ju navšívila. Guadalupe ju surovo napadla, zavraždila a z jej tela vyrezala nenarodené dieťatko.

Upozornenie. Text nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a citlivé povahy.

Brutálny prípad, ktorý sa odohral v mexickom meste Reynosa v polovici decembra, otriasol aj skúsenými kriminalistami. Tehotná Nathaly hľadala na internete nejaké potreby pre svoje dieťatko. Natrafila na Guadalupe (17), s ktorou si padli do oka a začali si písať. Obe mladé ženy sa spriatelili cez Facebook. Mladšia z dievčat tiež túžila po bábätku, preto so odhodlala k otrasnému činu.

Nathaly pozvala na návštevu. Hneď pri dverách ju surovo ovalila tupým predmetom, tehotná žena na mieste zomrela. To ale nebolo všetko. Šialená Guadalupe ešte Nathaly bodala a z brucha jej vyrezala nenarodený plod.

Keď sa Nathaly nevracala domov, jej príbuzní zavolali políciu. Medzi tým však Guadalupe prišla s dieťatkom do nemocnice. Tvrdila, že je jej a že zomrelo počas domáceho pôrodu. Lekári ale odhalili, že bábätko nezomrelo prirodzenou smrťou, kontaktovali políciu. Ako informuje britský denník Daily Mail, 17-ročná dievčina sa k otrasnému činu priznala.
 
 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu