Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Juliini rodičia ostali v šoku: Do nemocničnej izby dali kameru, znásilňoval ju ošetrovateľ!

Juliini rodičia, vstrede Julia a dole odsúdený ošetrovateľ
Juliini rodičia, vstrede Julia a dole odsúdený ošetrovateľ (Zdroj: Foto: CBS 4 Denver)

ENGLEWOOD – Nešťastní rodičia Julie Hensonovej ostali v šoku. Ich dcéra je v nemocnici, mozgovo mŕtva leží pripojená na prístrojoch. Aby mohli sledovať jej prípadné pokroky, potajomky nainštalovali do izby kameru. S hrôzou však zistili, že ju chodí pravidelne znásilňovať jeden z jej ošetrovateľov.

Julia je mozgovo mŕtva, leží v nemocnici Cherry Hills v meste Englewood, štát Colorado. Jej rodičia umiestnili do izby kameru v nádeji, aby hneď videli, keď sa začne jej stav zlepšovať. "Nemohla sa ani brániť! Keby sme ho náhodou nenatočili, tak by v tom pokojne pokračoval. Je to strašné. My sme mu verili, že sa o našu dcéru dobre stará," povedala matka dievčaťa Debbie Hensonová po šokujúcom zistení. Hneď kontaktovali políciu a nadriadených.

Ošetrovateľ Paul Bugarcic (34) dostal za opakované znásilňovanie pacientky 15 rokov.

Ako informuje denník Daily Mail, Julia začala trpieť prudkými bolesťami hlavy ešte v roku 2011. Stalo sa to po tom, čo si z nej chcel kolega vystreliť a posunul jej stoličku. Spadla a temenom sa buchla o stenu. Utrpela opuch mozgu, a dokonca sa jej vytvorila cysta.     

Podrobila sa operácii. Rodičia sa o zdravie svojej dcéry obávali, preto ich lekári uistili, že šanca, že sa operácia nevydarí je jedna k miliónu. Julia aj napriek dobrým výhľadom, ostala v nemocnici s ťažkým poškodením mozgu. Rodičia stále dúfajú, že sa ich dcéra z tohto stavu dostane. "Stále je tam. Len je chudinka uväznená vo svojom tele," povedala zronená matka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu