Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nešťastie na krymskej diaľnici: V diere ako do pekla skončilo auto, zahynulo šesť ľudí!

Nešťastie na krymskej diaľnici Zobraziť galériu (2)
Nešťastie na krymskej diaľnici (Zdroj: Foto: unian.net, YT)

SIMFEROPOL – Diaľnica do pekla. Takto by sa dala nazvať cesta, na ktorej pri bizarnej nehode zomrelo šesť ľudí vrátane dvoch detí. Posádka sa na aute prepadla do obrovskej diery, ktorá sa vytvorila v polovici diaľnice vedúcej do hlavného mesta Krymskej republiky Simferopol.

Auto s ôsmimi cestujúcimi sa pohybovalo v sobotu večer medzi Simferopol a obcou Nikolaevka, keď narazilo do obrovskej diery na neoznačenom a tmavom úseku cesty. Ako uvádza jutarnji.hr, diera bola hlboká šesť metrov a široká osem metrov.

Nešťastie na krymskej diaľnici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: unian.net, YT)

Podľa vyjadrení lekárov, šesť cestujúcich podľahlo vážnym zraneniam, medzi nimi boli trojročné dvojičky a 16-ročný tínedžer. Záchranárom sa podarilo zachrániť životy jedného chlapca a dievčaťa (12). Podľa predbežných lekárskych správ chlapec utrpel vážne poranenia mozgu a je v kóme, dievča má niekoľko zlomenín. Na rozsiahlej záchrannej akcii sa podieľalo 43 ľudí a 16 vozidiel.

O tragédii informoval podpredseda Rady ministrov Dmitry Polonsky. Odborníci v súčasnosti pracujú na objasnení dôvodov, prečo k nešťastiu došlo. Polícia už začala viesť trestné stíhanie pre usmrtenie z nedbanlivosti dvoch alebo viacerých osôb. Na objasnení nehody už pracuje špeciálna komisia.

Upozornenie. Video nie je vhodné pre maloletých a slabšie povahy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu