Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Priateľka Romana prehovorila: Stretla ho v deň, kedy zavraždil Elišku (†9), čo povedal?!

Edita prežíva ťažké chvíle Zobraziť galériu (2)
Edita prežíva ťažké chvíle (Zdroj: reprofoto denik.cz)

PRAHA - Na svetlo sveta vychádzajú ďalšie detaily zo života Romana, ktorý mal znásilniť a zavraždiť deväťročnú Elišku. Prezradila ich jeho bývalá priateľka, ktorá zároveň priznala, že otrasný čin má dopad aj na jej život.

Edita žije v Klášterci nad Ohří. Keď ide po ulici, ľudia ju spoznávajú a ukazujú na ňu. Priatelia ju prestali zdraviť a stýkať sa s ňou. To všetko preto, lebo žila s vrahom. "Boli sme spolu viac ako tri roky. Mám s ním dvaapolročného syna. Pred vyše rokom sme sa však rozišli," uviedla v rozhovore pre Denník. Od tej doby sa vídali vždy len kvôli synovi.

S Romanom sa stretla aj v osudný deň, keď sa Eliška stratila. "Syn ho zbadal na ulici, tak sme sa pri ňom pristavili a chvíľu sa rozprávali. Kúsok nás odprevadil a potom každý išiel svojou cestou," pokračuje. Bývalá družka ho dokonca videla aj v stredu, keď už prebiehalo pátranie. Chvíľu sa rozprávali aj o zmiznutej dievčinke. Roman len sucho poznamenal, že je to nejaké divné.

Priateľka Romana prehovorila: Stretla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Keď sa Edita dopočula o tom, že z vraždy obvinili práve jej expriateľa, bola v šoku. Vraj bol vždy kamarátsky a bezkonfliktný. O deliktoch, ktorých sa dopustil v minulosti, podľa vlastných slov nevedela. Teraz prežíva stres zakaždým, keď vyjde von. Bojí sa hlavne o syna, pretože čoskoro pôjde do škôlky a nechce, aby kvôli tomu, čo spravil jeho otec, trpel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu