Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mala to byť dokonalá svadba: Snúbenec radšej predstieral vlastnú smrť, kvôli tejto žene!

Alex a Tucker
Alex a Tucker (Zdroj: Foto: Daily Mail)

LONDÝN – Pre Britku Alex Lancasterovú (23) by bol 15. august najkrajší deň jej života. Mala sa vydávať. Všetko by bolo dokonalé, keby jej snúbenec Američan Tucker Blandford (23) nepredstieral vlastnú smrť. Mladá žena sa zrútila, teraz ho nechce vidieť.

Alex 23 stretla svojho milovaného Tuckera Blandforda v auguste 2012, keď chodila na vysokú školu v Connecticute. Obaja sa do seba rýchlo zaľúbili.

"Bol to taký gentleman. Zasypával ma šperkmi. Každý mesiac sme chodili na nóbl večeru, aby sme oslávili deň, keď sme sa dali dokopy," povedala Alex a dodala, že ešte nikdy nebola taká zamilovaná ako vtedy.  Dievčine sa páčila aj Tuckerova rodina, ako povedala, správali sa k nej ako k vlastnej dcére. 

Všetko sa zmenilo po telefonáte

Alex sa obávala, že sa všetko krásne skončí, keď sa vráti domov, preto bola nadšená, keď ju Tucker požiadal o ruku. Začali plánovať svadbu v Connecticute. Všetko sa ale zmenilo pred niekoľkými mesiacmi, keď Alex zatelefonoval muž a predstavil sa ako Tuckerov otec. "Povedal mi, že Tucker bol v depresii a chcel zomrieť, a tak sa vrhol pod auto," cituje mladú ženu Huffingtonpost.com. "Ten muž vysvetlil, že sa snažil Tuckera poslať na psychiatriu, aby mu pomohli. Ale bolo príliš neskoro. Bolo to pre mňa hrozné, absolútne zničujúce."

Alex sa nervovo zrútila, no situácia sa razom obrátila. O niekoľko dní zavolala Tuckerovej rodine. Telefón dvihla jeho matka. Nemala ani tušenie, že jej syn zomrel. Povedala, že je živý a zdravý.

Alex po tom rýchlo zistila, že miesto, ktoré mali mať rezervované pre svadbu, rezervované vôbec nebolo.

Mladík si spytuje svedomie

Tucker sa Alex neskôr ospravedlnil a spláca polovicu dlhu, ktorý mali v súvislosti s prípravami na svadbu. Mladá žena sa s ním odmieta stretávať alebo udržiavať akýkoľvek kontakt.
  
"Nemyslím si, že mu niekedy odpustím," povedala Alex a dodala: "Predstierať, že je mŕtvy, aby si ma nemusel zobrať, je zbabelé. Keby ma miloval, ako by mohol urobiť niečo také?"

Mladík uznáva, že Alex má pravdu. "Som hrozný, hrozný človek. Viem, že som nemal hovoriť, že som mŕtvy, ale nevedel som, čo mám iné robiť," povedal Tucker a dodal: "Alex je úžasná baba, ale mal som strach a chcel som sa dostať von z tohto vzťahu. Išlo to veľmi rýchlo a žijeme v rôznych krajinách, to by bolo naozaj ťažké.“

  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu