Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Sekunda mohla rozhodnúť o živote a smrti: Anjeli strážni existujú!

Nehoda na ceste v Rusku
Nehoda na ceste v Rusku (Zdroj: Foto: youtube)

MOSKVA – Na frekventovanej ceste v Rusku došlo k šokujúcej nehode. Kamionista na sekundu sklopil zrak a mohlo dôjsť k najhoršiemu. V rýchlosti vrazil do chodcov na prechode. Doslova ich zmiatol z cesty. Chvíľka nepozornosti si mohla vyžiadať obete na životoch. Našťastie, anjeli strážni existujú.

Nehoda sa stala na rušnej ceste M3 medzi Moskvou a ukrajinskými hranicami. Vodič kamiónu Dmitriy Mihalov (39) sa plne nevenoval riadeniu, rozptýlilo ho preladenie rádia a vošiel do protismeru. Polícii neskôr povedal, že oči z cesty spustil len na sekundu. Nedokázal rozpoznať, že auto pred ním sa zastavilo, aby uvoľnilo cestu pre skupinku ľudí, ktorí chceli prejsť cez prechod pre chodcov.

Volvo tak narazilo do vozidla pred ním a doslova zmiatlo chodcov z cesty. Zranenia utrpeli Julia Touranová (28) a Artem Katolov (26). Na miesto dorazili privolaní záchranári a previezli ich do nemocnice, kde boli hospitalizovaní. Mladú ženu už prepustili, i keď zo zranení sa ešte bude zotavovať niekoľko mesiacov. Muž utrpel poranenia hlavy a ešte je v nemocnici.  

Pri hrozivej nehode sa zrazili tri autá Volvo, Dodge a Ford, všetky museli odtiahnuť. V čase nárazu na mieste spôsobili dopravný chaos. Prípadom sa zaoberá polícia, už pripravuje správu pre prokurátora.  

Zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu