Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tragédia mladej nevesty (†18): Vydala sa, o menej ako 24 hodín bola mŕtva!

Machaela a John Zobraziť galériu (2)
Machaela a John (Zdroj: christianpost.com)

HARRISBURG - Boli svoji ani nie jeden deň a už ich rozdelil osud. Len osemnásťročná Machaela Sherrodová z amerického štátu Illinois koncom júna havarovala na svojom pickupe a hoci sa ju manžel zo všetkých síl snažil oživiť, bolo to zbytočné. Dievčina zomrela na mieste.

Machaela Katie sa 21. júna vydala za svoju životnú lásku - dvadsaťdvaročného Johna Goulda. Na druhý deň sa novomanželia vybrali navštíviť rodinu. Mladá nevesta však nezvládla riadenie na svojom Forde, zišla z cesty a prevrátilo sa v priekope. Nemala bezpečnostný pás, píše portál christianpost.com.

Tragédia mladej nevesty (†18):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: christianpost.com)

John utrpel viaceré zranenia, pričom pás zapnutý mal. Napriek svojmu stavu sa zúfalo snažil oživiť svoju manželku, no tá bola na mieste mŕtva. Mladíka potom letecky previezli do nemocnice v Indiane. Zo smrti Machaely je zdrvený a nevie sa s tým vyrovnať.

Keďže dievčina nemala poistenie, jej rodina teraz nemá z čoho zaplatiť pohreb. Tie sa teraz snaží vyzbierať prostredníctvom stránky Gofundme.com. "Viem, že Katie je na lepšom mieste. Verila v Boha a vydala sa ako osemnásťročná. Chcela žiť správny život, myslím, že je teraz v poriadku," povedala rodinná známa Breonna Irvinová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu