Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Začal sa boj o dedičstvo po Monike a Klárke: Toto všetko môže Kramný zdediť!

Petr Kramný
Petr Kramný

PRAHA - Petr Kramný sa už niekoľko týždňov nachádza späť v Česku. Okrem toho, že ho už stihla vypočuť tamojšia polícia, začína riešiť aj dedičstvo po svojej zosnulej žene Monike. A to nie je malé.

Dedičské konanie sa môže začať až po tom, ako je vystavený úmrtný list. A egyptskej strane trvalo veľmi dlho, než ich vydala do Česka. Matrika v Brne potom vystavila české úmrtné listy Moniky a Klárky. Až potom mohla notárka začať vybavovať pozostalosť.
 
Konanie sa už v tejto súvislosti začalo, ale zatiaľ bez Kramného. Ten sa naň totiž nedostavil, píše portál tn.cz. Pozostalosť, ktorú zrejme zdedí, tvorí byt v Karvinej, dve autá značky Chevrolet a Škoda Felicia a špekuluje sa o tom, že aj pozemok za mestom s rozostavaným domom. 
 
Je možné, že celý proces sa pretiahne dovtedy, kým sa nezistí, kto je vlastne vrahom oboch žien. Ak by ním bol Petr, dediť by nemohol. "Prípad skončí buď trestným konaním alebo bude odložený a potom by sa v dedičskom konaní pokračovalo," vysvetlil pre tn.cz predseda karvinského súdu Jan Chowaniec.
 
Celú záležitosť môže skomplikovať ešte ďalšia vec. Je totiž dosť podstatné, v akom poradí obete zomreli. Podľa všetkého išlo len o minúty, aj tak sa ale aspoň na chvíľu stala jedna dedičkou po druhej. V tom prípade by sa súd musel zaoberať spravodlivým rozdelením dedičstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu