Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mrazivé zábery z nemeckej diaľnice: Slovák z vraku vyviazol živý iba zázrakom!

Slovák prežil v tejto kope šrotu Zobraziť galériu (3)
Slovák prežil v tejto kope šrotu (Zdroj: nwzonline.de)

BRÉMY - Z fotografií zdemolovaného slovenského kamióna, ktorý v stredu havaroval na nemeckej diaľnici A1, behá mráz po chrbte a je ťažké uveriť, že v tejto kope šrotu niekto prežil. Pri slovenskom vodičovi (57) však zrejme stáli všetci svätí, pretože z vraku vyviazol síce s ťažkými zraneniami, no živý.

K desivo vyzerajúcej nehode došlo v stredu krátko po poludní na rakúskej diaľnici A1 v okrese Oldenburg. Slovenský vodič kamióna si zrejme neskoro všimol kolónu, nestihol zabrzdiť a napálil to rovno do pred ním idúceho nákladiaku. Náraz bol taký silný, že kabínu šoféra úplne zdemoloval a Slovák v nej ostal uväznený.

Vyslobodzovať ho museli hasiči.
Zobraziť galériu (3)
Vyslobodzovať ho museli hasiči.  (Zdroj: nwzonline.de)

Z vraku ho museli vyslobodzovať hasiči, ktorí ho ťažko zraneného odovzdali do rúk záchranárov. "Záchranárskym vrtuľníkom bol prevezený do nemocnice v Brémach," píše nemecký portál nwzonline.de. Druhý vodič (51) kamióna, do ktorého Slovák vrazil, bol zranený našťastie len ľahko.

Cestu museli pre haváriu na niekoľko hodín uzavrieť a za zdemolovaným kamiónom sa tvorili kilometrové kolóny. Podvečer tento úsek opäť sprejazdnili. Celková škoda bola vyčíslená na 120 tisíc eur.

Kvôli havárii museli cestu na niekoľko hodín uzavrieť.
Zobraziť galériu (3)
Kvôli havárii museli cestu na niekoľko hodín uzavrieť.  (Zdroj: nwzonline.de)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu